Tickets of Fortune

Theme Park: Tickets of Fortune. Deze gokkast is gemaakt door NetEnt, en is heel erg populair geworden de laatste jaren. Dit komt mede door het feit dat er 50 winlijnen zijn bij deze gokkast. Dit is een stuk meer dan bij de meeste gokkasten, en daardoor heb je ook een relatief grote kans op het behalen van winsten tijdens een ronde. Wel is het natuurlijk zo dat je meer betaalt, als er met meerdere winlijnen worden gespeeld, maar hierover later meer.

 

Inzet en winlijnen

We zullen beginnen bij het begin. Tickets of Fortune is een gokkast met 5 rollen en 3 rijen. Er zijn dus 15 verschillende symbolen op je beeldscherm te zien, waarmee je winnende combinaties moet maken. Je hebt een winnende combinatie bij 3 of meer gelijke symbolen op een winlijn. De winlijnen waarmee je speelt zijn te deactiveren. Dit houdt in dat je zelf kunt bepalen met hoeveel winlijnen je per ronde speelt. Hou hierbij in je achterhoofd dat je natuurlijk meer kans hebt op winst, als je met meer winlijnen speelt. Je zet geld in per winlijn, dus je inzet is ook hoger als je met alle winlijnen speelt. Bij gokkasten zet je een aantal munten in per winlijn. Bij deze specifieke gokkast resulteert dit in een minimale inzet van 1 cent per ronde, en een maximale inzet van 500 euro per spin.

Bonusfuncties en free spins op Tickets of Fortune gokkast

Het is natuurlijk altijd leuk als er een aantal extra features zitten aan aan bepaalde gokkast, en het doet ons dan ook deugd om te vermelden dat dit bij Tickets of Fortune het geval is. Er is hier zowel een bonusgame als een zogenaamde Ticket Game. Je komt in de bonusgame door een ticket te winnen in de Ticket Game. Als je hierna kiest voor de Theme Park kaart, kun je kiezen uit een aantal bonusspellen. Het zal niet als een verrassing komen dat de meeste bonusspellen je doen denken aan een kermis, daar is deze gokkast namelijk ook op gebaseerd! Je kunt bijvoorbeeld eenden schieten, blikgooien, op een boksbal slaan of de kop van jut spelen. Er is dus meer dan genoeg te doen in deze gokkast, wat het spelen ervan erg leuk maakt. Voor de mensen die nog op zoek zijn naar een nieuwe gokkast raden we dit spel dan ook zeker aan.