The Invisible Man

The Invisible Man is een hele mooie gokkast die is gemaakt door NetEnt, in samenwerking met Universal Studios. Universal Studios is de maker van de film The Invisible Man, en NetEnt dacht dat het een goed idee zou zijn om een gokkast te maken wiens thema gebaseerd is op deze mooie film. Resultaat is een zeer mooie gokkast waar je heel veel leuke dingen mee kunt doen. Deze gokkast heeft een vrij unieke functie, namelijk het feit dat de winlijnen van links naar rechts, en van rechts naar links lopen. Je hebt dus eigenlijk 2x meer kans op winst dan normaal!

 

Inzet en winlijnen

Er zijn 20 winlijnen waarmee je moet spelen. Je kunt deze winlijnen niet deactiveren. De winlijnen zijn dus van beide kanten winstgevend, als je er een winnende combinatie op weet te krijgen. Verder zijn er 5 rollen en 3 rijen te zien op je beeldscherm. Je hebt dus 15 iconen om winnende combinaties mee te maken. Er zijn een aantal speciale symbolen, die ervoor kunnen zorgen dat je winst nog groter wordt! Je hebt Police Wilds en Griffin Wilds. Naast de werking als joker activeren de wildsymbolen ook nog eens een gratis respin. In de volgende spin zal de Police Wild een plekje naar rechts gaan, en de Griffin Wild zal een plekje naar links gaan. Als de 2 wildsymbolen elkaar raken, ontvang je 10 free spins! In deze free spins modus worden je winsten ook nog een vermenigvuldigd met een bepaalde multiplier!

Bonusfuncties en free spins op The Invisible Man gokkast

The Invisible Man is een gokkast die je gratis kunt bespelen. Dit is erg handig voor mensen die nog moeten wennen aan het gokken op online gokkasten. Met de gratis speelmodus kun je alle ins en outs van de gokkast onder de knie krijgen, zonder dat het je ook maar een cent kost! We raden de mensen aan om gebruik te maken van deze functie, zeker als ze de gokkast nog nooit hebben bespeeld.