Hitman gokkast

Hitman is een super spannende online gokkast gemaakt door het bedrijf Microgaming, een bedrijf dat zeer bekend is binnen de gokindustrie. De online gokkast, Hitman is gebaseerd op een videospel genaamd Hitman. Hierin speel je een sluipmoordenaar die agent 47 heet en die allerlei opdrachten moet uitvoeren. Diezelfde sfeer heeft Microgaming meegenomen naar zijn vijf spoelige online gokkast. Op de spoelen vindt je afbeeldingen, gerangschikt naar afdalende waarde van een sniper, twee pistolen, een mes, een flesje met naald en een wurgdraad. Verder kan je ook een plaatje van een mini computer, agent 47, een insigne en een achttien jaar en ouder embleem zien. Alles is fantastisch afgewerkt met een duistere artstyle en een spannende soundtrack die je meesleept in het wereldje van Agent 47.

Inzetmogelijkheden en winlijnen

Hitman is een online gokkast met vijftien winlijnen maar je kan alleen winnen door drie of meer symbolen op de lijnen die geactiveerd zijn en waarop geld is gezet te krijgen. Op deze manier is het een extra uitdaging om te winnen maar wanneer het lukt zal die welverdiende het des te beter voelen. Hitman biedt je de mogelijkheid een breed scala aan geldhoeveelheden in te zetten, zo kan iedereen wat vinden in deze spannende online gokkast, voor elk budget is er wat wils.

Bonusfuncties op Hitman gokkast

Hitman bezit een ruim assortiment aan bonusfuncties voor vele extra uren aan spanning en plezier. In totaal kan je drie extra bonus symbolen rollen die elk een andere minigame of bonus geven. De eerste bonus die je kan krijgen is de contractbonusronde dit gebeurt wanneer je het voor elkaar krijgt drie computers van links naar rechts op de derde, vierde en vijfde spoelen te rollen. Daarna kies je een contract en een wapen en krijg je een voor beide keuze een bonusbedrag dat je wint. Met drie insignia’s kan je jezelf ook een mooie bonus verdienen. Als laatste maar niet minste kan je door drie of meer achttien symbolen te draaien achttien gratis rondes verdienen waarbij al je winsten automatisch verdubbeld worden. Kan je hier geen fantastische winsten vergaren dan kan het nergens!