Drive Multiplier Mayhem

De Drive Multiplier Mayhem gokkast,is een door Net Entertainment gemaakte online gokkast. Net Entertainment is een bedrijf met jarenlange ervaring in het maken van online gokkasten van hoge kwaliteit. Hun betrokkenheid verzekert een fantastische ervaring zowel op het vlak van plezier en ontspanning al het behalen van mooie prijzen. Drive: Multiplier Mayhem heeft een thema rond futuristische auto’s dat in elk persoon de liefde voor deze vette hotrods opwekt. Niet alleen de auto’s zijn snel maar ook het spel. Drive: Multiplier Mayhem heeft vijf spoelen en vijftien winlijnen, voor lekker consistente winsten. Deze online gokkast heeft een gratis ronde bonusfunctie en multiplier wilds zodat je in één beurt wel 5100 keer je inzet kan winnen.

Inzet en winlijnen op Drive Multiplier Mayhem

Drive Multiplier Mayhem heeft vijftien winlijnen en is speelbaar vanaf vijftien cent tot en met een maximum van vijfenzeventig per ronde. Voor een kans op de hoogste jackpot is het aangeraden het maximum in te zetten. Elke ronde krijg je de kans je inzet aan te passen naar eigen believen , gaat het potje fantastisch dan kan je met één druk op een knop je inzet omhoog gooien, wil je jouw geldvoorraad conservatief gebruiken dan kan de inzet zo weer omlaag.

Bonusfuncties en free spins op Drive: Multiplier Mayhem gokkast

Drive Multiplier Mayhem geniet van twee bonusfuncties en een willekeurige vermenigvuldigende joker. Dit soort Jokers vermenigvuldigen de winst met het nummer van de spoel waar ze zich op bevinden. Zo heeft een joker op spoel één geen effect maar vermenigvuldigt een joker op spoel vijf de winst met vijf keer. Heb je twee van deze binnen dezelfde winnende lijn dan worden hun waardes met elkaar vermenigvuldig. Met drie of meer scatter symbolen start je de gratis ronden bonusfunctie. Tevens heb je een Nitro Collect meter. Voor elk nitro teken stijgt de meter naarmate de meter stijgt race je tegen verschillende tegenstanders voor indrukwekkende bonussen. Op eerst blik lijkt het misschien een beetje ingewikkeld maar als je eenmaal bezig bent in het spel is dat geen probleem mee. Alles wordt zo goed weer gegeven of uitgelegd dat niemand er problemen mee zou moeten hebben