Random Runner gokkast

Een meer dan bekende klassieke gokkast die nog steeds erg populair is, is Random Runner. De donkere achtergrond zorgt ervoor dat de kleurrijke symbolen goed zichtbaar zijn. Random Runner is een klassieke fruitautomaat maar wel met een eigen uitstraling. In dit artikel vertellen we je meer over de mogelijkheden en spelopties van deze populaire gokkast. Voor je begint met het spelen op een gokkast is het namelijk altijd prettig om wat meer te weten over de gokkast. In deze tekst vertellen we je alles wat je moet weten over Random Runner.

Geldinleg en speellijnen

Als je begint met het spelen van Random Runner begin je automatisch in het benedenspel dat ook wel basisspel genoemd wordt. In dit basisspel kun je niet variëren met je geldinleg en speel je iedere spin met een inzet van 10 cent. Het basisspel bestaat uit 9 symbolen die zijn verdeeld over 3 verschillende rollen. Tussen deze symbolen kun je middels 1 winlijn proberen winnende combinaties te vormen. Om te zien wat de verschillende combinaties je opleveren kijk je in de kleurrijke uitbetalingstabel die naast het benedenspel te zien is.

Als je het aantal van 4 of meer punten op de wijnbak hebt verzameld speel je automatisch in het bovenspel. Dit spel speel je altijd met 5 credits of 50 cent per spin. Het aantal winlijnen bedraagt in het bovenspel altijd 5. De gemiddelde winsten in dit bovenspel zijn hoger dan in het benedenspel dus kan het spelen al snel nog winstgevender zijn.

Extra opties Random Runner gokkast

Ook heeft Random Runner nog een aantal extra opties die het spelen nog aantrekkelijker kunnen maken. Een van die opties is de autoplay functie. Deze functie zorgt ervoor dat je niet zelf meer de spins hoeft te starten. Een andere leuke optie is de gamble functie die ervoor kan zorgen dat je winsten verdubbelen. Je kiest na een winnende combinatie voor kop of munt en als je het goed hebt wordt de winst verdubbeld. Deze functie kan ervoor zorgen dat je winsten flink oplopen. Al met al is Random Runner een erg leuke gokkast die bij uitstek geschikt is voor liefhebbers van klassieke gokkasten.

.wp-post-image{display: none;}