Playboy gokkast

De officiële samenwerking tussen twee super grote bedrijven in hun respectievelijke branches, Microgaming en Playboy heeft ons deze parel van een online gokkast boordevol met snelle en spannende gokactie gegeven. Microgaming met hun eindeloze ervaring in het maken van online gokkasten heeft het gigantische merk Playboy recht aangedaan door de Playboy sfeer uitstekend te vertalen naar de digitale wereld van de gokkasten, de sexy art style is zeer goed gedaan om niet eens te spreken over de muziek. Met zijn 243 manieren om te winnen systeem en zijn vijf spoelen heb je bijna altijd prijs. De symbolen zijn gemaakt van afbeeldingen van intrigerende playmates die de goede naam van playboy eer aan doen. Naast afbeeldingen van prachtige vrouwen vind je op het speelbord ook afbeeldingen van vette motoren en natuurlijk de klassieke Aas, koning, vrouw, boer en tien sequentie allemaal gedaan in een strakke zwarte uitvoering.

Inzetmogelijkheden en winlijnen

Met playboy heb je totale controle over de hoeveelheid die je elke ronde inzet. Afhankelijk van hoe de sessie gaat kan je voor een kans op de hoogste winsten meer inzetten. Heb je meer zin om het rustig aan te doen dan is dat zeker mogelijk, met een simpele druk op de Bet knop heb je de inzet zo aangepast en kan je weer door met het spel. Playboy hanteert ook een 243 manieren om te winnen systeem waarin het volstaat om drie dezelfde figuren in drie opeenvolgende spoelen ongeacht hun verticale positie te verzamelen. Dit zorgt ervoor dat er meer tijd over is om te spelen en het verzamelen van een indrukwekkende winst natuurlijk!

Bonusfuncties op Playboy gokkast

Het officiële playboy logo doet dienst als een joker en vormt zo een leuke manier om veel buit te verzamelen. Maar bij de bonusfunctie is punt aangekomen dat Playboy nog interessanter wordt! Drie of meer magazine logo’s starten de bonusfunctie waarbij je gratis beurten krijgt. Wat playboy zo uniek maakt is dat er progressie is in deze bonus functie elke keer dat jij deze functie bereikt weer je toe tot het volgende niveau, met hogere niveaus komen natuurlijk ook hogere geldwinsten!