Wild 7 gokkast

Wild 7 is een online gokkast die je wild doet worden van spanning wanneer je het speelt. Het is zeer zeker één van die online gokkasten. Waar je maar door geboeid blijft omdat het meer dan genoeg mogelijkheden biedt om veel te winnen. Wild 7 doet dit door je tien fantastische winnende lijnen en vijf spoelen te bezorgen. Deze opstelling werkt in jouw voordeel omdat je heel veel winnende combinaties kan rollen. Wild 7 is gemaakt door het software team van Amatic industries en omdat zij er om bekend staan sublieme te software maken.

Speciaal voor online gokkasten weet je dat deze een waar genoegen zal zijn om te spelen. Het doel is om symbolen van dezelfde soort op een winnende lijn te krijgen en zo gigantische winsten binnen te halen, dit is niet zo moeilijk als het klinkt omdat je maar liefst tien winnende lijnen hebt waarop de juiste combinaties kunnen vallen. Voor de winsten waar iedereen van droomt is het handig om veel in te zetten!

Inzetopties Wild 7 gokkast

Zoals veel gokkasten van Amatic heb je totale controle over je eigen inzet en dat is nou juist het fijne aan Wild 7, het geeft de speler de ruimte zelf te bepalen hoe zijn ervaring er uit gaat zien. Je kan gemakkelijk via de Bet knop de inzet aanpassen. Ben je opzoek naar dat extra vleugje spanning? Dan is de Gamble knop iets voor jou, het geeft je de kans je winst te vermenigvuldigen! Zo geeft Wild 7 de ervaring en uren speelplezier die iedereen verlangt.

Bonusfuncties

Het Wild 7 embleem is de bonusfunctie van deze online gokkast. Het ziet eruit als een rode zeven in vlammen. Dit symbool doet dient als joker en is instrumentaal in het behalen van astronomische winsten, niet alleen is het een joker maar tegelijkertijd verdubbelt het je winst mocht het landen op een winnende lijn. Daarnaast is er ook een ster te vinden die je een automatische bonus winst geeft ongeacht zijn plek op het bord. Als je het voor elkaar speelt deze twee symbolen te combineren dan maak je kans op een hele mooi winst.