Bells on Fire gokkast

Bells on Fire is een fantastische optie wanneer je op zoek bent naar online gokvermaak. Deze vermakelijke gokkast is gemaakt door Amatic. Bells on Fire werkt rond 5 verticale spoelen met in totaal. Een verbazingwekkende veertig winnende lijnen. Deze grote variatie aan winnende combinaties zorgt er voor dat de speler in staat is consistent te blijven winnen voor het beste speelgenot. Bells on Fire heeft meerdere prachtig geïllustreerde symbolen ter beschikking. Deze gokkasten werkt met fruitsymbolen zoals kersen en druiven maar er zijn ook speciale symbolen zoals het geluksgetal zeven, het ‘scatter’ symbool en het Bells on Fire embleem.

Het Bells on Fire symbool werkt als een soort joker. Wanneer het zich op het pad van een winnende lijn bevindt. Die niet compleet is vult het de lijn aan met hetzelfde symbool. Als waaruit die incomplete lijn bestaat. Wanneer je dus een paar van deze gokkast symbolen tegenkomt op de spoelen maak je een zeer goede kans om geld te winnen. Deze meeslepende gokkast wordt gecomplementeerd met een duidelijke lay-out en mooie vormgeving. Dit is ook wat Bells on Fire zo’n fijne online gokkast maakt. Een gokkast waarbij je vast en zeker elke keer op terug zal willen grijpen voor jouw bron van online gok vermaak!

Inzetopties Bells on Fire

Bells on Fire heeft een speciale ‘bet’ knop waarmee je met één klik jouw inzet kan verhogen of verlagen naargelang hoe het spel gaat. Wanneer je vertrouwen hebt en het goed gaat kan je heel gemakkelijk de inzet verhogen. Want hoe hoger de inzet hoe hoger de winst. Wanneer het zo goed gaat dat klikken op de knop te bewerkelijk wordt bestaat er ook de optie om de inzet te verhogen. Of natuurlijk te verlagen via een schuif aan de zijkant van het scherm. Je hebt ook na elke ronde de kans om je winst te verdubbelen met de ‘gamble’ knop,

Bonusfuncties

Bells on Fire heeft geen toegewijde bonusfunctie maar dat is juist een getuigen aan hoe goed deze gokkast is. Er zijn maar weinig gokkasten zonder een bonusfunctie. Het geeft spelers die de simpliciteit en eenvoud van dit spel kunnen waarderen alles waar ze naar zoeken.