Hall of Gods

Hall of Gods is een geweldige en goddelijke online gokkast waar je een verrassend aantal, drie namelijk progressieve jackpots kan winnen. Gebaseerd op Noorse mythologie en gemaakt door het ervaren bedrijf Net Entertainment. Het is geen verrassing om oude Noorse vrienden tegen te komen zoals Odin, Thor, Freya, Loki en Idun.

 

Verder draaien er leuk uitgewerkte afbeeldingen van een ring, een hamer, een ketting, een bijl en een kist met appelen meer. Zoals heel veel online gokkasten heb je een joker die een draak is, een bonus symbool weergegeven als een schild op een hamer en een Scatter afgebeeld als twee van Odins raven.

Inzet en winlijnen

Hall of Gods heeft twintig winlijnen en je kan al meedoen voor twintig cent per ronde. Voor de mensen op zoek naar de hoogste winsten of nog beter één van de drie gigantische jackpotten. Met die kan je ook het maximum van vijftig euro per ronde in zetten. De lay-out is gemakkelijk weer gegeven dus is het geen enkele moeite om je inzet aan te passen. Mocht er toch nog iets onduidelijk zijn kan je op de knop paytable duwen voor een uitleg van alle winlijnen en symbolen.

Bonusfuncties en free spins op Hall of Gods gokkast

Hall of Gods is zeker een spel waar het gigantisch mooi loont om de bonusfuncties te bereiken. Om te beginnen is er een uitbreidende joker functie. De slang van Midgard kan een joker worden die de hele spoel bedekt maar dan enkel op spoelen twee, drie en vier. Met een beetje geluk heb je dus drie volledige spoelen die dienst doen als joker. Geweldig dus als je consistent wil winnen. Er is ook een Free Spins bonusfunctie die te bereiken is door drie of meer raven van Odin te krijgen.

Scatters

Tien gratis rondes voor drie Scatters dat per extra Scatter omhoog gaat met vijf voor een maximum van twintig gratis beurten. Een leuke bijkomstigheid is ook dat de behaalde winst verdrievoudigd wordt. Met drie hamers van Thor maak je een kans op de jackpotten. Je moet met de hamer schilden breken match drie getallen die eronder zitten dan win je die geweldige berg met geld.