Guns ‘N Roses

Guns ‘N Roses is een geweldige online gokkast gebaseerd op een van ‘s werelds bekenste rockband, Guns ‘N Roses. Met hitjes zoals Knockin’ on heaven’s door, sweet child of mine en paradise city hebben ze de oren van miljoenen fans over de hele wereld gestreeld. Deze liedjes dragen niet enkel bij aan de herkenbaarheid van deze online gokkast. Ze zijn ook daadwerkelijk te horen in de soundtrack van Guns ‘N Roses.

 
Guns ‘N Roses is een fantastische online gokkast met leuke bonusfuncties, epische winsten en uren lang vermaak. Sinds 1996 vermaakt Net Entertainment ons met online spellen, deze ervaring kan je goed zien in de afwerking van dit spel. Kort gezegd ziet deze online gokkast er gewoon heel goed uit. Alle getallen en letters zijn in goud gedrukt en versierd met rozen. Op de spoelen kan je onder andere afbeeldingen van bandleden en verschillende plectrums en tegenkomen. De achtergrond kijk je tegen een immens podium aan. Alles is er aan gedaan om je neer te zetten in een Guns ‘N Roses concert.

Inzet en winlijnen

Je kan al genieten van de super populaire Amerikaanse hardrock band. De Guns ‘N Roses gokkast kun je al spelen voor de schamele hoeveelheid van twintig cent. Voor de waaghalzen die aandurven achter de grootste winsten aan te gaan is er altijd de mogelijkheid om de max van honderd euro per ronde in te zetten. Aangezien dit een productie van Net Entertainment is staat het je vrij de inzet en waarde van de muntjes te veranderen hoeveel en wanneer jij maar wilt.

Bonusfuncties en free spins op Guns ‘N Roses gokkast

Bij drie of meer bonus symbolen komt een rad van fortuin tevoorschijn die automatisch één van de drie mogelijke bonusfuncties voor je kiest. De eerste is de Coin win feature waarbij je direct een cash prijs voor tien tot dertig keer je inzet wint. De tweede is de Encore Free spin Feature waarbij je gratis tien rondes krijgt. Een bandlid komt tevoorschijn en wordt een joker voor een hele spoel. Als laatste is er de Crowd Please Bonus feauture die drie niveaus heeft.