The Dark Knight Rises gokkast

De officiële online gokkast gebaseerd op de gigantische blockbuster Batman: the dark Knight Rises geregisseerd door Christopher Nolan doet zijn inspiratie bron veel eer aan. Microgaming heeft de beetje duistere sfeer en de grimmige actie die miljoenen bioscoopgangers over de hele wereld op het puntje van hun stoel deed zitten perfect vertaald naar deze online gokkasten, en ik moet zeggen dat het resultaat exceptioneel is. The Dark Knight Rises zit barstensvol met de snelle en meeslepende actie die iedereen is komen te verwachten wanneer ze de naam ‘The Dark Knight Rises’ zien. Deze online gokkast heeft vijf spoelen en hanteert een 243-manieren-om-te-winnen-systeem wat betekent dat er een mooie hoge kans is op consistent winnen. Dit kan je toeschrijven aan het feit dat je minimaal drie dezelfde logo’s nodig hebt in drie aaneensluitende spoelen, hoe hoog ze staan op een spoel is niet van belang om te winnen. Naast het intrigerende normale spel biedt deze online gokkast je ook hele spannende bonusfuncties voor urenlang spelplezier en een optimale ervaring.

Inzetmogelijkheden en winlijnen

Zoals hierboven al vermeld is gebruikt The Dark Knight Rises een 243-manieren-om-te-winnen-systeem waardoor je ontzettend veel kans maakt om veel te winnen en wat misschien nog beter is is dat je je geen zorgen hoeft te maken over het beheren van je winlijnen, het is enkel jij, het spel en een kans op fantastische winsten. Verder is het ook belachelijk simpel om je inzet te veranderen elke beurt met een maximale inzet van vijftien per beurt. Wat wil je nog meer in een online gokkast?

Bonusfuncties op The Dark Knight Rises gokkast

Naast de standaard jokers en scatters heeft The Dark Knight Rises ook een aantal nieuwe functies. De symbol scrambler is waarmee je automatisch een win wordt gegeven doordat de logo’s zich hervormen. Je kan ook een uitbreidende joker vinden die zich over de hele spoel uitbreidt. Er is een vecht modus waarin Batman vecht met Bane en achteraf krijg je een bonus en gratis beurten extra voor wanneer je de gratisrondefunctie binnenkomt. In deze bonusfunctie moet je kiezen tussen Batman en Bane waarna je gratis beurten krijgt en fantastische winsten.