Sweet 16 Player gokkast

Een gokkast waar je de tijd van je leven kan hebben zonder dat je er al teveel geld aan kwijt hoeft te raken. Sterker nog, je kan er zelfs gemakkelijk geld winnen. Dat is Sweet 16 Player gokkast van fruits 4 real. De inzetten kunnen hoog oplopen en dit is vaak erg spannend. Een spel waar je je hart en ziel in kan gooien en er als een rijk man uit kan weglopen. De maximale inzet is maar liefst honderdzestig credits, dat is niet niks voor een hoop spelers. Het is ook nog eens mogelijk om op twee gokkasten tegelijkertijd mee te spelen. Zodat je twee keer zoveel lol hebt.

Inzetten en aantal lijnen

Er zijn veel verschillende soorten inzetten en deze kan je ook nog eens laten verschillen per gokkast omdat je op twee gokkasten tegelijkertijd speelt. De minimum inzet per gokkast is vijf credits maar je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Het is ook mogelijk om tien, twintig, veertig, tachtig of maar liefst honderdzestig credits in te zetten. Je kan per beurt maar veertig credits op 1 gokkast zetten. Zodat je niet in een keer naar de honderdzestig kan maar dit dus eerst rustig moet opbouwen. Je speelt altijd met vijftien speellijnen en het enige wat verschilt per spel is dat hoe hoger je inzet wordt hoe hoger de prijzen worden. De hoogste prijs loopt bij een inzet van 160 zelfs op tot tweeduizend credits.

Extra opties op Sweet 16 Player gokkast

De meest voor de hand liggende extra optie springt natuurlijk meteen in het oog. En dat is het feit dat je met twee gokkasten kan spelen. Dit vergroot je winkansen en verdubbelt je speelplezier aanzienlijk. Daarnaast is het mogelijk om grote bedragen in een keer op je meter te zetten maar dit kan maar in stapjes van veertig zodat je dus eerst moet sparen en niet zomaar ineens honderdzestig credits kan inzetten. Voor spelers die het soms onoverzichtelijk vinden om zelf met twee gokkasten te spelen is er ook nog eens de autoplay knop. Deze speelt voor jou en drukt de meest wenselijke knoppen voor je in zodat je bijna niks hoeft te doen.