Oldtimer gokkast

Heb jij ook wel eens moeite om de gokkast te kiezen die het beste bij jou past? Dan is het misschien handig wat meer te weten te komen over de mogelijkheden. Op deze site zetten we daarom voor jou een aantal gokkasten op een rijtje. We bespreken onder andere het aantal winlijnen, de inzet mogelijkheden en de extra opties die de gokkasten bieden. Eén van de populaire gokkasten waar jij zeker meer over te weten wil komen is Oldtimer. Zoals de naam misschien al wel een beetje verklapt is deze gokkast een echte klassieker. Het design past bij dat van een klassieke gokkast met de diepblauwe achtergrond en de kleurrijke fruitsymbolen. Al met al nodigt deze gokkast erg uit om eens lekker op te gaan spelen.

Geldinleg en speellijnen

Voor je begint met het spelen op een gokkast is het natuurlijk prettig om te weten hoeveel geld je in kunt zetten. In de Oldtimer gokkast zijn de mogelijkheden met betrekking tot geldinleg erg overzichtelijk. Het benedenste speel je namelijk altijd met 10 eurocent inleg en het bovenspel met 50 eurocent inzet per spin. Het aantal winlijnen is bij deze beide gokkasten wel gelijk. Er wordt namelijk gespeeld met 5 winlijnen waarover je winnende combinaties kunt vormen. Wel zijn de winsten in het bovenspel over het algemeen hoger dan die in het benedenspel. Het is aan jou welke van de twee je wil spelen en daarin kun je ook blijven variëren

Extra opties Oldtimer gokkast

Net als de meeste andere gokkasten heeft ook de Oldtimer gokkast een aantal extra opties die het spelen nog aantrekkelijker kunnen maken. Zo zijn er een tweetal jackpotten die je kunt winnen tijdens het spelen van Oldtimer. De ene is de reguliere jackpot dat 200 munten oplevert bij drie jackpot symbolen op een winlijn. De andere jackpot is de zogeheten linkt jackpot die verbonden is aan verschillende gokkasten van power jackpot. Op deze jackpot maak je met iedere spin kans en hij kan behoorlijk hoog oplopen! Een andere extra optie zit verscholen in Oldtimer is het stersymbool. Dit symbool kan je in het benedenspel 20 credits opleveren en vervolgens gebruikt worden in het bovenspel voor winsten van minimaal 40 credits.