Nudge It gokkast

Een klassieke maar nog zeker niet ouderwetse gokkast is Nudge It. De vormgeving en geluiden die bij deze gokkast horen geven jou het klassieke gokkast gevoel. Ook het gebruik van de bekende fruitsymbolen draagt aan dit gevoel bij. Al met al is Nudge It een geweldige gokkast voor de liefhebbers van klassieke en eenvoudig speelbare gokkasten. In dit artikel vertellen we je aantal zaken over Nudge It. Zo kom je meer te weten over het aantal winlijnen, de inzet en de extra´s die in Nudge It te vinden zijn.

Geldinleg en speellijnen

Een belangrijk aspect voor gokkers op gokkasten is natuurlijk de geldinleg. Je wilt met een bedrag kunnen spelen waar jij je prettig bij voelt. In Nudge it zijn er drie verschillende mogelijkheden op het gebied van inzet. De laagste inzet die mogelijk is, is 10 cent per spin. Als je liever met wat meer geld per spin speelt is een inzet van 50 cent of 1 euro per spin misschien meer iets voor jou. Met een hogere inzet zijn je winsten niet alleen hoger, de kans op winst is ook nog eens een stuk groter.

Dit heeft te maken met het aantal winlijnen waarmee je speelt. Als je voor de laagste inzet kiest speel je slecht met 1 winlijn. Alleen de middelste rij met 4 symbolen kan jou dan winst bezorgen. Als je met 5 of 10 credits per spin speelt speel je met maar liefst 10 winlijnen, een aanmerkelijk grotere kans op winnende combinaties dus!

Extra opties Nudge It gokkast

Evenals veel andere gokkasten heeft ook Nudge it een aantal leuke extra opties. Een goed voorbeeld daarvan is de Gamble functie waarbij je tussen kop en munt moet kiezen. Wanneer je een winnende combinatie op de rollen hebt kan deze functie er als je goed gokt voor zorgen dat je winst verdubbeld. Een leuke optie om je winsten flink op te laten lopen dus! Als je voor de grootste winsten in Nudge It wilt gaan moet je open op het Nudge It logo op je rollen. Wanneer je er hier vier van op een winlijn hebt win je namelijk maar liefst 200 credits oftewel 20 euro.