Tomb Raider gokkast

Deze briljante online gokkast gemaakt door het even briljante software team van Microgaming haalt zijn inspiratie uit het mooie, slimme en avontuurlijke videogame personage Lara Croft. Lara is het hoofdpersonage in de razend populaire en klassieke Tomb Raider series waarin zij een archeologe/avonturier is die overal ter wereld in spannende situaties terecht komt. Tomb Raider is ook verfilmd met Angelina Jolie in de hoofdrol als Lara Croft. Microgaming heeft dat zelfde gevoel voor avontuur en spanning succesvol in deze online gokkast gestopt, hetgeen zich uit in urenlang gokplezier vol met snelle actie en razend snelle winsten. Het spel bestaat uit vijf spoelen met in totaal vijftien winlijnen voor een fijne combinatie tussen het tactisch beheren van je inzet op de vijftien winlijnen en het binnen halen van vette potten. Op de spoelen draaien symbolen als een tijger, Lara, een idool en het Tomb Raider symbool mee.

Inzetmogelijkheden en winlijnen

Voor het starten van het spel heb je de mogelijkheid om de waarde van de munten aan te kiezen, je hebt de keuze uit denominaties van 0.5, 0.10, 0,20 en 0,50, dezen kunnen voor elke ronde aangepast worden. Daarna kies je het jou gewenste aantal lijnen, winnende combinaties worden enkel uitbetaald als ze op de geselecteerde lijnen vallen. Per lijn kan je vijf munten inzetten. Mocht je gunstig gekozen hebben en tevens hoog hebben ingezet dan ligt jou misschien een jackpot van 7500 munten in het verschiet! Er is dus naast een fantastische ervaring ook nog mooie prijzen te winnen.

Bonusfuncties op Tomb Raider gokkast

Tomb raider is zeker één van die online gokkasten gemaakt door Microgaming die beschikken over enorm lucratieve bonusfuncties. Stel je rolt het scatter symbool, in dit geval het Lara Croft logo drie keer op het speelveld ongeacht de positie waarop ze liggen dan krijg je toegang tot de bonusfunctie. In deze bonusfunctie wordt de speler tien gratis beurten gegeven en wat de zaak nog beter maakt is dat je gedurende die tien gratis beurten drie keer zo veel wordt uitbetaald, fantastisch natuurlijk als je op zoek bent voor die maximale winsten.