Twisted Circus gokkast

Twisted Circus is helemaal gemaakt naar het thema van – je raadt het al – het circus. Alles van het goed uitgewerkte rode gordijn en tot de kleur van de knoppen schreeuwt Circus. Het is dus niet heel erg verrassend wanneer je bebaarde vrouwen, apen, vuurspuwers, de ringmeester, slangentrainers en super flexibele vrouwen ziet ronddraaien. Let op, het is wel een twisted Circus. Een vreemd circus! Dus verwacht niet dat het circus zoals het er vroeger uitzag nu nog zo zou zijn.

Nee dit circus werkt een beetje zwaarmoedige sfeer op alsof er achter de schermen nare dingen gebeuren. Alles wat betreft de afwerking van deze online gokkast helpt daar aan mee wat je als het ware nog meer het spel in sleept. Het maakt het nog spannender om te spelen. Twisted Circus wordt gespeeld op vijf spoelen en omdat er geen winnende lijnen zijn heeft deze gokkast 243 mogelijke combinaties om mee te winnen.

Inzetmogelijkheden en winlijnen

Deze online gokkast hanteert een 243-manieren-om-te-winnen-systeem waardoor je de notie van winlijnen kan vergeten en lekker kan genieten van je spel. Het heeft ook een tweede voordeel en dat is dat je nu zeer regelmatig kan winnen. Wat alleen maar fijn is voor de speler zelf. Voor elke ronde krijgt de speler de kans om ijn inzet aan te passen alsook de waarde van de munten. Hoe hoger hoe hoger je winst is natuurlijk.

Bonusfuncties op Twisted Circus gokkast

Met Twisted circus heb je in feiten toegang tot twee fantastische minigames die je alleen maar dieper het spel in helpen. Je zult uren geïnteresseerd doorbrengen terwijl je deze online gokkast bespeelt en dat is mede dankzij deze zeer goede bonusfuncties. Niet te vergeten de mooie prijzen die ze met zich meenemen. Wanneer je drie keer het symbool van de ringmeester krijgt start de Match bonusfunctie.

Het doel is om drie figuren te vinden in een speelveld vol met sterren waarna je een vette bonus krijgt. De volgende bonusfunctie is wanneer je drie of meer Scatter Tickets rolt. Je krijgt dan dertien gratis rondes en een vette verdrievoudiging van je winst.