Thunderstruck gokkast

Thunderstruck is een super gave online gokkast die het onderste uit de kan haalt van wat een online gokkast te bieden heeft. Thunderstruck is gebaseerd op de goddelijke krijger Thor, de Noorse god van de bliksem en belast met de bescherming van de mensheid. Thor is een machtige krijger die altijd zijn onmetelijke zware hamer rond zwaait. Microgaming heeft deze indrukwekkende figuur goed weten te vertalen naar de online gokkast Thunderstruck door het gebruik van vette muziek en artsyle. Thunderstruck is een online gokkast met vijf spoelen en negen winlijnen. De lay-out van Thunderstruck is zeer goed gemaakt en bevat opties zoals ‘Quick Spin’ waarmee je de tijd die het kost om een beurt te voltooien significant verlaagt, een optie die veel spelers waardevolle tijd zal schelen. Thunderstruck heeft een super handige automatische start knop waarmee je kan blijven rollen maar toch een pauze kan nemen van het manueel spelen. Thunderstruck biedt iedere speler de ervaring die hij of zij online zoekt.

Inzetmogelijkheden en winlijnen

Om een win te krijgen moet je een winlijn kiezen en daar een goede combinatie op krijgen. Elke beurt voordat je op Spin drukt kan je de inzet moeiteloos aanpassen. De waarde van de munt kan met de plus of min knop makkelijk worden verandert naargelang hoe het gaat met je spel. Stel het gaat super goed dan is er altijd de Max Bet knop waarmee je direct het maximum inzet, dit is natuurlijk de manier waarop je die gigantische winsten krijgt waar iedereen van droomt.

Bonusfuncties op Thunderstruck gokkast

Het plaatje van Thor doet dienst als joker. Hiermee kan je gemakkelijk een winnende combinatie rollen omdat de joker dan de plek van een ontbrekend symbool overneemt en je een vette winst bezorgt. De Ram is een ‘scatter’ van Thunderstruck en als je er drie of meer rolt activeer je de gratis beurten bonusfunctie, een functie die zeer zeker de moeite waard is daar je verkregen winst ook nog eens verhoogd wordt. Als je dan ook nog eens de gamble knop gebruikt bereikt je winst astronomische hoge waardes.