Boom Brothers

Deze interessante online gokkast zit barstens vol met verslavende actie en vetten winsten, deze gokkast vormt een uitstekende keuze voor elke speler op zoek naar wat online vermaak. Het ontwikkelingsteam van NetEnt is verantwoordelijk voor de creatie van Boom Brothers, een ontzettend leuke en actievolle online gokkast waar mooie prijzen te verkrijgen zijn. Boom Brothers gaat over drie broers, de Boom Brothers die er van houden om waardevolle stenen te ontginnen uit de mijn door middel van vele explosies. Overal om je heen zie topkwaliteit graphics en animaties. Er is een mooi uitgedachte lay-out waardoor je direct ziet wat jouw winst is. Mocht er nog onduidelijkheid bestaan dan is er een helpmenu dat alle onduidelijkheden opheldert. Met vijf spoelen en maar liefst twintig winlijnen maak je een goede kans om veel en consistent te winnen.

Inzet en winlijnen

Boom Brothers heeft twintig winlijnen. Om te winnen moet je op een door jou geselecteerde lijn een minimum aan drie opeenvolgende identieke symbolen vergaren. Enkel combinaties op een geactiveerde lijn betalen uit en het gaat van links naar rechts. Boom Brothers geeft je bijna complete vrijheid over je eigen inzet. Elke ronde kan je gemakkelijk de inzet en waarde van de munten veranderen, voor een kans op de jackpot moet je natuurlijk het maximale inzetten. Met vijf bom symbolen krijg je een indrukwekkende 7.500 munten jackpot, zeker niet slecht.

Bonusfuncties en free spins op Boom Brothers gokkast

De bonusfunctie is zeer zeker de plek waar Boom Brothers op uitblinkt. Er is een gratis beurten bonusfunctie die geactiveerd wordt wanneer je drie of meer gratis beurt symbolen op het veld hebt liggen. Elk symbool onthult een getal die bij elkaar worden opgeteld om zo het aantal gratis rondes vast te stellen. Verder is er de treinspoor bonusfunctie die wordt pas aangezet bij vijf treinspoor symbolen. Bij drie, vier en vijf tekens wordt je winst respectievelijk maal twee, maal drie en maal vier gedaan. Daarna komt er een apart scherm met de drie broers op elk een eigen spoor. Jouw doel is om vijf keer dezelfde kaart van één van de broers te trekken want dan krijg je de schat aan het einde van het spoor. Enorm de moeite waard!