Gokkasten met Jokers

Jokers. Voor sommige mensen zijn het grappige mannetjes die grappen en grollen uithaalden voor middeleeuwse koningen en ridders en ze vermaakten, voor andere mensen zijn ze doodeng. Denk bijvoorbeeld aan de joker van Batman. Zo is het ook een beetje met de joker gokkasten die we hier bespreken. Daar kan je op twee manieren naar kijken. Als het goed gaat, is het een geweldig en hilarisch spel. Als het slecht gaat, ben je al snel al je geld krijgt. Maar als je wint, maak je kans op reusachtige jackpotten. Het is dus maar wat je er zelf van maakt!

Jokers geven mystery prijzen

Sommige van de Joker gokkasten geven mystery prijzen weg. Dit is behoorlijk uniek en zie je niet heel erg vaak bij gokkasten. Veel van de joker gokkasten zijn oorspronkelijk ook echt gebouwd, door de firma Barcrest. Dit is een Britse bouwer en ontwerper van gokkasten en ze hebben door de jaren heen een hele hoop bijzondere gokkasten uitgegeven. De Jokers zijn wel hele populaire gokkasten, vooral omdat ze net iets anders werken dan normale gokkasten. De mystery prijzen verdien je als je twee of drie jokers op een rij hebt. Dit is een van de symbolen in zowel het onder als bovenspel van verschillende joker gokkasten. Je weet nooit welk bedrag je wint als je een mystery prijs verdient.Dit kan bijvoorbeeld tussen de 2 en 100 zijn bij twee op een rij, maar ook tussen de 4 en 200 bij drie op een rij bij sommige spellen. Dit kunnen dus hoge geldprijzen worden!

Welke spannende joker gokkasten zijn er?

Er zijn verschillende joker gokkasten, waarvan de bekendste de Jolly Joker Gokkast, de Magic Joker Gokkast, de Mega Joker Gokkast, en de Super Joker Gokkast zijn. Al deze spellen zijn verschillend van elkaar. Maar wat ze in overeenkomst hebben is het thema: jokers. En de superhoge prijzen die je kunt winnen. Sommigen doen dit met mystery prijzen, sommigen door middel van hele hoge jackpots. In ieder geval heel erg leuk als je eens wat extra spannends wil bij je online casino!

Mega Joker meest bekende joker gokkast

De mega Joker Gokkast is een van de meeste bekende joker gokkasten, volgens veel mensen zelf de meest beroemde. iedereen die er wel eens op gespeeld heeft weet dat bij de Mega Joker gokkast de jackpot heel erg snel heel erg hoog op kan lopen. Het kan dus echt gaan over bedragen waarvan je bij normale gokkasten niet eens zou kunnen dromen. De Mega Joker gokkast heeft twee verschillende spellen: een boven spel en een onder spel. Bij zowel het boven- als het onder spel heb je 5 winlijnen. Je kan op het onder spel spelen met behoorlijk hoge inzetten waardoor de prijs dus al erg snel kan oplopen. Het laagste bedrag dat je mogelijk kunt inzetten is 1 credit, en deze ene credit staat gelijk aan een bedrag van twee euro. De maximale inzet is 10 credits en dus 20 euro. Maar bij het bovenspel kan je nóg veel hoger inzetten, namelijk tot een fenomenaal bedrag van wel 200 euro. Bij het bovenspel kan de jackpot echt torenhoog oplopen tot een bedrag van wel 20.000 euro. De minimale inzet van de kast beneden is 1 credit dit staat gelijk aan 2euro en de maximale inzet is 20 euro dus 10 credits, daartegenover kan je in het boven spel tot wel 200 euro inzetten.