All Ways Fruits gokkast

All Ways Fruits is een geweldige online gokkast. Een gokkast die garant staat voor uren online spelplezier en vele luisterrijke winsten. Met zijn gigantische hoeveelheid aan winnende combinaties en spannende mogelijkheden ben je nooit ver weg van een grote winst! All Ways Fruits heeft vijf spoelen waarop prachtig gedetailleerde en grafisch mooi uitgewerkte stukken fruit ronddraaien. Hieronder: kersen, druiven, watermeloenen en veel meer. Naast deze spannende opties kan men ook andere symbolen op het speelveld aantreffen zoals de gouden klok. Ook is er een de verdubbelaar. Het bonus symbool en het geluksgetal zeven waarmee je je winst naar ongekende hoogtes kan tillen.

All Ways Fruits heeft een groot voordeel! Met zijn drie horizontale lijnen in combinatie met de vijf verticale spoelen beschikt het over immens veel winnende combinaties. Wat fantastisch is voor de speler omdat op deze manier bij All Ways Fruits de kans op winst zeer groot is. All Ways Fruits is een gokkast gemaakt door het software team van Amatic industries. Een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het maken van gokkasten van de hoogste kwaliteit. Amatic probeert een productieproces van hoge kwaliteit te combineren met de allerbeste en modernste technologieën en doet dit al jaren succesvol. Mede daarom dat All ways Fruits zo’n kleurrijke en interessante gokkast is. Naast de spannende gameplay is de lay-out van All Ways Fruits zeer overzichtelijk gemaakt. Met veel handige opties zodat uw spelplezier centraal staat!

Inzetopties All Ways Fruits

Met All Ways Fruits vindt u een gokkast die van alle markten thuis is en zo voldoet aan al uw gok verlangens. In dit spel heeft u de optie uw inzet te veranderen naar believen. Dit kan zeer gemakkelijk en bij elke ronde gebeuren. Het is dus perfect mogelijk met een lage inzet te beginnen en wanneer u voelt dat het spel goed gaat die te verhogen. Echter bij een hogere inzet is uw winst ook vele malen hoger! Na een winst heeft u telkens de kans er extra mee te gokken voor een kans om je buit te verhogen.

Bonusfuncties

All Ways Fruits heeft een hele mooie bonusfunctie. Wanneer je drie bonus symbolen rolt krijg je een kans super veel winst te pakken in het bonus spel, afhankelijk van de hoeveelheid symbolen waarmee je het spel binnenkomt krijgt u een aantal gratis beurten. Deze bonusfunctie houdt het spel spannend en vers elke keer dat u het speelt!