Dead or Alive

De Dead or Alive videoslot is een absolute klassieker uit het repertoire van Net Entertainment. Je kunt deze videoslot in bijna elk casino vinden. Jaarlijks maken vele spelers van overal op de wereld gebruik van deze fantastische online gokkast.

Bomvol met spannende actie en meeslepende spelervaringen is dit zeer zeker een geweldige keuzen voor jouw online gokervaring. Je kan de passie voor online gokkasten van het software ontwikkelingsteam van Net Entertainment duidelijk zien in deze mooi afgewerkte en topkwaliteit online gokkast. Gebaseerd op een selectie van super bekende vrije vogels uit het Wilde Westen zoals Billy the Kid en Jesse James. Dead or Alive is massaal geliefd door vele ervaren spelers wegens het potentieel om zeer hoge winsten te behalen. Gekoppeld aan een stevige art style en goede geluidseffecten heb je een dijk van een spelervaring die toegankelijk is voor iedereen.

Inzet en winlijnen

De Dead or Alive heeft vijf spoelen met negen winlijnen. Je kan al spelen vanaf negen cent of zoveel als achttien. Zoals met alle spellen van Net Entertainment heeft de speler altijd de mogelijkheid om zijn inzet te veranderen en de waarde van de munten aan te passen. Voor zij die goed in het spel ziten is er de max Bet knop waarmee je zonder moeite direct het maximale inzet om zo de beste kans te maken op een vette jackpot.

Bonusfuncties en free spins op Dead or Alive gokkast

In de bonusfunctie is de plek om je fortuin te maken. Hier heb je zulke fantastische bonussen dat je duizenden euro’s mee kan verdienen. Zeker de moeite waard om te bereiken dus. Rol je drie of meer pistolen dan krijg je toegang tot de gratis ronde bonusfunctie. Elke winst wordt verdubbeld tijdens deze gratis ronde. Daarnaast krijg je ook een cashprijs wanneer je de bonusfunctie binnen gaat afhankelijk van het aantal pistolen dat je hebt op het veld. Tijdens de gratis beurt wordt elke joker een plakkende waardoor hij op het bord achter blijft. Het rollen van een joker geeft ook nog eens vijf extra beurten, dat gekoppeld is met een verdubbeling van de winst… Zeer lucratief!