Devil’s Delight

De Devil’s delight gokkast. Met deze fantastisch duivelse online gokkast zal je vast en zeker vele uren al jagend naar die fel begeerde winsten online doorbrengen. Deze online gokkast is het kindje van het software ontwikkelingsteam van Net entertainment. Als dit bedrijf iets maakt dan weet je als consument dat je een goed product krijgt. Net entertainment is namelijk al vele jaren lang een pionier op het gebied van niet alleen online gokkasten maar de hele gokindustrie.

Gebaseerd op de zeven dodelijke zonden transporteert Devil’s Delight je naar een hels oord van plezier en gokactie. Op de spoelen draaien allemaal helse logo’s rond omgeven door een rode gloed. Devil’s Delight is een uitstekende keuze, zeker wanneer je weet dat het mogelijk is tot duizend keer je inzet te verkrijgen in slechts één beurt!

Inzet en winlijnen op de Devil’s Delight

Devil’s Delight is een geweldige online gokkast met vijf spoelen en twintig winlijnen. Dit wil zeggen dat je enkel op de lijnen die je hebt geselecteerd kan winnen. Dit doe je door drie of meer dezelfde symbolen op die lijn te krijgen. De scores worden van links naar rechts uitbetaald. Devil’s Delight heeft een medium hoge inzet van twintig cent tot honderd per ronde. Het is lastig om te winnen maar als je dan eens wint win je echt hele mooie prijzen!

Bonusfuncties en free spins op Devil’s Delight gokkast

Drie of meer logo’s op de devil’s delight gokkast van de magere hein op het veld activeert de Grim Reaper bonusfunctie, dit kan enkel gebeuren op de laatste drie spoelen. Er komt een tweede speelveld met daarop vijf gezichten, jouw doel is om de gezichten te matchen aan vijf zonden hebzucht, lust, luiheid, trots en toorn. Klopt je match dan sterft de persoon een grappige/vreselijke dood en je verzamelt hun ziel, krijgt een substantiële cashbonus bonus en vooruitgang op de soul-o-meter. Bij vijftien zielen krijg je tien gratis beurten. Van af dat moment is er ook een plakkende joker in het spel. Dit alles bij elkaar geeft iedereen een goede kans op het winnen van geld.