Gokkasten met Dobbelstenen

Je kan natuurlijk altijd blijven turen naar de afbeeldingen van verschillende tropische vruchten op de rollen die je rond kan zien draaien in een gemiddelde gokkast. Maar af en toe wil je iets anders. Iets waar je meer, of juist meer risico kunt lopen. Zoiets kun je vinden bij gokkasten met dobbelstenen. Gokkasten met dobbelstenen kunnen zorgen voor de nodige afleiding, kunnen er voor zorgen dat je als je simpelweg helemaal klaar bent met een bepaald type gokkast er een hele nieuwe wereld voor je open gaat. Het leuke aan zulke spellen met dobbelstenen is dat de er net zoals bij bijvoorbeeld de joker gokkasten, hele leuke mystery games plaats kunnen vinden waarbij je extra hoge bedragen kunt winnen. En dat is nog een extraatje. Als je houdt van gokken met dobbelstenen, en ook van gokkasten, is dit simpelweg de perfecte combinatie voor je! Je kunt de dobbelstenen elke beurt laten rollen om je eigen score te vergroten. De apparaten zijn heel erg goed getest en de dobbelstenen in de computer reageren precies hetzelfde als normale dobbelstenen zouden doen.

Dobbelstenen thema op gokkasten

Er zijn een hele hoop gokkasten met het dobbelsteen thema. hier volgt een kleine opsomming: Lady of Fortune, Tootin Car Man, River Queen, Slot-o-Pool, Pharaoh’s Adventure, Hot Roller, Blood Packt, Joker Dice, Golden Joker Dice en Dragon Dice. Bij elk van deze spellen bevindt zich een dobbelsteen, en met de juiste dobbelstenen kun je hele hoge scores halen. Het is in de eerste instantie alleen lastig voor een hoop mensen om het spel goed te begrijpen. Het systeem met dobbelstenen werkt in elk spel net iets anders, en het is daarom aan te raden eerst gratis te beginnen. Dat zorgt er voor dat je vervolgens een stuk zekerder aan de slag kan met de spelletjes en goede scores kan gaan halen. Als je niet goed weet hoe een spel werkt, is namelijk het domste maar een beetje aan te klooien. Maar als je de dobbel gokkasten eenmaal begrjipt, is het geweldig mooi!

Andy Capp gokkast met dobbelstenen

De Andy Capp gokkast is uiteraard vernoemd naar het beroemde tekenfilmfiguurtje Andy Capp, dat gezien kan worden in de Engelse kranten The Daily Mirror en The Sunday Mirror. Bij deze gokkast in kwestie volg je het mannetje Andy Capp tijdens de vlucht voor zijn vrouw Flo. Er is een groot rad bij het spel en als het je lukt de juiste combinaties te krijgen zal onze held Andy Capp een stap omhoog zetten. Wanneer hij alle traptreden heeft beklomen kan je aan het vervolgspel beginnen. Dit is een stukje lastiger. Maar als je de juiste combinaties draait is het wel mogelijk om hele mooie extra punten te verdienen!

Eurocazino dobbelstenen gokkasten

Ook bij het Eurocazino heb je de mogelijkheid om verschillende gokkasten te bespelen waarbij je kan draaien aan de rollen en met dobbelstenen hogere scores kan behalen. Bij bijvoorbeeld de Double Dice gokkast het je drie rollen beneden en drie boven. Ook kun je hier mystery winsten halen. Het onderspel is een gewoon fruitspel, maar boven kun je dobbelen. Hoe hoger de dobbelstenen zijn die je bij elkaar gooit, hoe hoger de prijs is die je bovenop je winst uit het onderspel krijgt.