Super Joker gokkast

Super Joker gokkast is er voor de zeer gevorderde gokkast spelers. Er wordt gebruik gemaakt van meerdere creditmeters voor de topgame en er zijn verschillende inzet mogelijkheden die je met een keer drie, een keer vier of met twee keer vier rijen laat spelen. Dat houdt in dat je veel risico kan nemen met het spel maar ook erg snel in de prijzen kan vallen. Deze prijzen varieren en om het leuk te maken is er ook nog eens de mogelijkheid tot het draaien van de joker die bij twee keer het symbool twee tot honderd credits oplevert en bij drie keer het symbool zelfs vier tot tweehonderd. Kortom, er zijn onwijs veel mogelijkheden maar het is belangrijk deze uit elkaar te houden en goed te kiezen, anders zie je door de bomen het bos niet meer.

Geldinleg en speellijnen

Er is de mogelijkheid tot het inzetten van een credit bij de basisgame. Deze game is dan te bespelen met een enkele horizontale rij over de eerste drie rijen. Dit is het simpelste spel en de winst hiervan wordt overgeheveld naar de topmeter. Bij een inzet van vijf open je bij deze drie rijen meer speellijnen en bij een inzet van tien ga je op deze onderste meter spelen met vier rijen en alle lijnen open. Dit geeft een hoop win kansen maar de inzet is dan ook zeer hoog. Als dit nog niet genoeg is dan is er ook nog de mogelijkheid om met twintig credits te spelen. Deze optie opent de bovenste topgame die ook nog eens vier rijen heeft. Je speelt nu dus met twee slots met elk vier rijen en vijf speellijnen per slot.

Extra opties Super Joker gokkast

Super Joker heeft de topgame als extra optie. Deze topgame is echter zeer uitgebreid en maakt gebruik van een ingewikkelde topmeter. Deze topmeter heeft namelijk tien afzonderlijke meters. Deze meters krijgen de winst die je maakt in het verantwoordelijke metertje. Als je wilt spelen met meer meters dan wordt er dus een beetje uit elke meter gehaald. Het is naast de winst ook nog mogelijk om vanaf de creditmeter geld naar de topmeter over te maken.