Sweet 16 gokkast

Gokkasten bestaan al jaren lang en worden in alle vormen en spelvarianten uitgebracht. De Sweet 16 gokkast is een variant die niet vaak voorkomt. Er wordt hier wel gebruik gemaakt van een basisgame en een topgame maar in dit geval is de basisgame een kaartspel. Dit kaartspel is vrij simplistisch opgezet maar het is leuk om eens een andere variant te bespelen. Het kaartspel is simplistisch omdat het enkel werkt met twee kaarten. Een kaart voor de speler en een kaart voor de bank. Degene met de hoogste kaart wint. De topgame is zeer uitgebreid opgezet en het spel dankt ook haar naam aan deze topgame. Er is namelijk de mogelijkheid om met zestien speellijnen te spelen. Dit komt weinig voor maar geeft wel een hoge waarschijnlijkheid op zeer veel prijzen.

Geldinleg en speellijnen

De basisgame vereist een inzet van een credit. Deze basisgame heeft echter geen speellijnen omdat, zoals eerder genoemd, er niet wordt gespeeld met slots. Er wordt namelijk gespeeld met kaarten. Er wordt gebattled tussen de bank en de speler. Degene die de hoogste kaart heeft wint. De winst die hier eventueel behaald wordt kan vervolgens worden ingezet in de topgame of worden laten uitbetaald. Het is natuurlijk wenselijk om het geld over te hevelen naar de topgame omdat de winst kansen hier groter zijn. Bij de topgame is er de mogelijkheid om met vijf, tien of twintig credits te spelen. Bij een inzet van vijf credits wordt er gespeeld met vier speellijnen, bij tien credits met acht en bij twintig credits met maar liefst zestien speellijnen.

Extra opties Sweet 16 gokkast

Er zijn niet veel extra opties bij Sweet 16. Er is geen mystery prize, een minigame of een winstgevende matrix. De zestien speellijnen zijn het unieke aan de gokkast en maken hem zeer leuk om te spelen. Hier zijn echter nog wel tien verschillende winstpotten bij gemaakt die naar evenredigheid de winst verdeeld krijgen.