Super Bonus gokkast

Super bonus is een spel die zijn naam zeker eer aan doet. Het is een vrij gebruikelijke gokkast waar wordt gespeeld met een basisgame en een topgame. Om het spel nog extra jeu te geven is er echter bij een verhoogde inzet bij de topgame de mogelijkheid om mee te doen met de matrix, die kan leiden tot extreem hoge bonussen, ofwel super bonussen. Daarnaast zijn er nog mystery prijzen en jokers die transformeren in elk wenselijk symbool, die jou een winnende combinatie geven. Kortom, een hoop lol en een hoop mogelijkheden in een goed uitgeruste gokkast genaamd Super Bonus.

Geldinleg en speellijnen

Er zijn drie verschillende mogelijkheden bij je geldinleg. Je kan kiezen tussen een credit, vijf credits of tien credits. De enkele credit zet je in bij de basisgame en de vijf of tien bij de topgame. Dat houdt in dat je bij het spel met grotere winkansen dus meer geld inzet. De basisgame bestaat uit een enkele speellijn. Deze gaat horizontaal door de middelste rij. Bij de topgame is het iets ingewikkelder maar nog steeds goed te volgen. Bij een inzet van vijf credits speel je al mee bij de topgame. Dan worden er vijf speellijnen geopend. Drie keer horizontaal en twee keer diagonaal door de drie rijen heen. Bij een inzet van tien credits houd je dezelfde lijnen maar krijg je er nog eens een matrix bij waar later meer over wordt verteld.

Extra opties Super Bonus gokkast

De extra optie die is toegevoegd aan Super Bonus is de matrix rechtsboven in beeld van de gokkast. Deze matrix geeft toegang tot gigantische prijzen. De matrix is enkel te bespelen wanneer je tien credits inzet. Wanneer je tien credits hebt ingezet dien je drie keer een symbool te draaien die een ster in de hoek van het symbool hebben. Drie keer een ster garandeert je een poging in de matrix. Dit houdt in dat er vijf hokjes in de matrix worden opgelicht en het gecumuleerde bedrag is dan voor jou. De matrix is vijf keer vijf rijen groot en de prijzen zijn tien, twintig, veertig, tachtig en twee honderd credits.