Lucky Bells gokkast

Lucky Bells is een fantastische online gokkast waar je enorm veel plezier aan zult beleven. Het is een no nonsense snelle gokkast zonder tierlantijntjes die je genoeg biedt om voor langere tijd geboeid te blijven. De software voor deze waanzinnige online gokkast wordt geleverd door Amatic industries. Een bedrijf met een reputatie voor het maken van fantastische online gokkasten van topkwaliteit. Lucky Bells is een gokkast met vijf verticale spoelen en maar liefst twintig betalende lijnen, hetgeen enorm voordelig is voor de speler omdat dan de kans op gunstige combinaties en dus herhaaldelijk winnen hoger is. Op de spoelen draaien symbolen van fruit rond. En naast deze tekens kan je ook nog een gouden klok, een lieveheersbeestje en een ster tegenkomen. Het doel van het spel is om drie of meer tekens op een winnende lijn te krijgen, hoe meer hoe beter.

Inzetopties

Met Lucky Bells heb je volledige controle over je eigen inzet. Er is een maximum en een minimum maar daarbinnen ben je vrij om zelf te bepalen hoeveel je uitgeeft. Op deze manier biedt Lucky Bells elke speler de spelervaring die hij of zij verlangt. Dit is heel gemakkelijk te doen met één klik op de Bet knop. Mocht je op zoek zijn naar nog betere winsten en nog meer spanning dan heb je altijd de optie om na een winst op de Gamble knop te drukken waarna je kans maakt op het vermenigvuldigen van je winst.

Bonusfuncties

Een toegewijde bonusfunctie is er niet maar dat is juist de kracht van Lucky Bells, er is niks dat je afleidt van de pure rush die winnen je geeft. Op de spoelen draaien symbolen van fruit rond en naast dezen kan je ook nog een gouden klok, een lieveheersbeestje en een ster tegenkomen. De ster en lieveheersbeestje geven je een onmiddellijke winst bonus ongeacht hun positie op het veld. De Gouden klok dient als een joker die de plek van een ander symbool op een winnende lijn kan vervangen. Deze speciale symbolen betalen goed uit en vormen zo de sleutel die de deur opent naar fantastische winsten.