Hot Twenty gokkast

De online gokkast, Hot Twenty staat garant voor veel online plezier en spannende rondes. Deze online gokkast wordt gemaakt door Amatic industries en heeft daarom meer dan twintig jaar ervaring in de gokbranche achter zich staan. De online gokkasten van Amatic industries excelleren qua kwaliteit en ongegeneerd spelplezier. Daarom worden ze in enorm veel online casino’s gebruikt, zodoende dus ook Hot Twenty. Met vijf spoelen en maar liefst twintig uitbetalende lijnen die je kan gebruiken om geld te winnen is de kans enorm groot dat je na een tijdje spelen een prettige buit bij elkaar hebt gewonnen.

Op de spoelen zul je de symbolen van een aantal fruiten vinden uitgevoerd in een typische thema. Het doel van Hot Twenty is om drie of meer symbolen naast elkaar op een betalende lijn te krijgen. Hoe meer hoe beter natuurlijk. Twintig lijnen en vijf spoelen geven jou een prima kans om veel te winnen. En tevens een nog grotere kans dat je een paar winsten van hoge waarden binnen sleept. Het speelveld is enorm begrijpbaar opgesteld maar voor het geval er iets niet duidelijk is kan je altijd op de help knop drukken en dan krijg je een overzichtelijke uitleg omtrent alles wat met Hot Twenty te maken heeft. Hot Twenty is een keuze die u niet zal berouwen.

Inzetopties Hot Twenty gokkast

In Hot Twenty kan je heel gemakkelijk je eigen inzet bepalen er is namelijk voor elk budget en leuke gokervaring te verkrijgen. Met één klik op de knop is de inzet te verhogen of te verlagen naargelang hoe het spel gaat. Bent u opzoek naar een extra sensatie? Dan is het altijd mogelijk om uw winst extra in te zetten door op de gamble knop te drukken. En krijg zo meer kans om uw winst te verdubbelen.

Bonusfuncties

Hot Twenty bezit geen bonusfunctie maar het heeft wel bonus symbolen die enorme winstbonussen geven. Het hot twenty logo geeft je fantastische bonussen. Bij je winst en het logo van de zeven in een vlam dient als joker waarmee je voorheen nutteloze combinaties kan opwaarderen tot winnende sequenties die voor jou enorm veel geld opleveren.