Spectra gokkast

De Spectra is een zeer leuke en uitdagende gokkast. Het is een Gokkast die al een tijd meegaat en waar al veel mensen mooie verhalen aan hebben overgehouden. Het spel kent veel opties en mogelijkheden die je winst kunnen maken of volledig doen vernietigen. Bij Spectra is er een uitgebreide mogelijkheid en vaak is er nog eens een uitgebreide vervolg keuze nodig. Hiermee wordt bedoeld dat je met een kop- of muntspel je hele inzet kan verdubbelen of kan verspelen en je kan altijd nog naar de topgame gaan. Om het spel nog leuker te maken is er ook een Spectra logo toegevoegd die je een mystery prijs garandeert.

Geldinleg en speellijnen

De basisgame is te bespelen met de inzet van een enkele credit. Deze basisgame kent slechts een rij die bespeeld kan worden. Alleen de middelste rij wordt horizontaal bespeeld bij Spectra. Wanneer je als speler meer uitdaging zoekt bij de gokkasten dan is daar bij Spectra genoeg ruimte voor. Je kan namelijk met vier credits al meespelen bij de topgame. Deze heeft wel verschillende speellijnen en garandeert dus ook meer kans op een winst. De inzet is echter wel hoger. De speellijnen zijn zowel drie keer horitzontaal als twee keer diagonaal door het veld van drie rijen.

Extra opties Spectra gokkast

Spectra heeft bij de basisgame een extra optie in de vorm van een logo. Als je dit logo draait dan krijg je een prijs die varieert tussen de 12 en de 100 credits. Dit is natuurlijk een welkome verrassing wanneer je vrij safe de basisgame aan het spelen bent. Naast deze zogenaamde mystery prijs is er ook een een ladder waar je kersen op kan verzamelen. Twee of drie kersen op deze ladder geven je de prijs die hier bij staat. Naast deze prijs is het ook nog eens mogelijk om later mee te doen voor een grotere prijs. Hier kom je voor in aanmerking zodra je dezelfde combinatie draait.