Bloodsuckers

Blood Suckers is een geweldige optie voor wanneer je opzoek bent naar online vermaak en ontspanning. Deze online gokkast is ons gebracht door het uitzonderlijke bedrijf NetEnt. Dit bedrijf heeft veel ervaring in het maken van online gokkasten. Spellen van hen zijn daarom in heel veel casino’s door grote getale gespeeld. Het thema van deze gokkast draait, zoals te verwachten rond vampieren. Op de vijf spoelen zie je figuren van bijbels, knoflook, wijwater en verschillende vampieren ronddraaien alsook drie speciale symbolen: Een vrouw gebeten door een vampier die dienst doet als joker, een bebloede bruid die een scatter is en een hamer en houten staak die het bonussymbool vormt. Alles is weergegeven in een duistere stijl met veel donkere kleuren en een rokerige achtergrond.

Inzet en winlijnen

Bloodsuckers is een spel met vijfentwintig winlijnen, wat voordelig is voor de speler want dan is er genoeg mogelijkheid om te winnen. Zoals veel online gokkasten van NetEnt heb je altijd de mogelijkheid om je inzet en de waarde van je munten aan te passen. Zo geeft bloodsuckers aan elke speler wat wils. Heb je zin om op jacht te gaan naar de jackpot dan ben je op de juiste plek, ben je op zoek naar wat rustige ontspanning? dan is deze online gokkast ook jouw plek. Deze inzetten kunnen wisselen van vijfentwintig cent per ronde tot vijftig per beurt. Zo heeft bloodsuckers ook voor elk budget ruimte!

Bonusfuncties en free spins op Blood Suckers gokkast

Scoor je drie of meer bonussymbolen op je spoel dan wordt een bonusfunctie gestart op de blood suckers gokkast. Je gaat dan naar een eeuwenoude begraafkamer waar lijkkisten in liggen, jouw taak is om de kisten te openen en de vampieren te verslaan, elke verslagen vampier geeft jou een cashbonus. Bij een lege kist eindigt de functie. Een tweede functie is de gratis beurten functie die je krijgt wanneer er op het veld drie of meer scatters liggen. Deze functie geeft je een fantastische tien gratis beurten met een vette verdrievoudiging van elke winst tijdens die gratis rondes. Zeker een aanrader voor wanneer je groot geld wil verdienen.