Attraction

Attraction is een fantastische online gokkast die garant staat voor urenlang speelplezier en vette winsten. Deze gokkast hebben we te danken aan het super vaardige software team van NetEnt, een bedrijf dat voor meer dan twintig jaar pionier is in de gokindustrie. Dit succesvolle bedrijf trekt vele online spelers per jaar. Wanneer je het logo van NetEnt ziet weet je gewoon dat je iets leuks te wachten staat, en Attraction vormt geen uitzondering. Deze spannende gokkast heeft een thema dat gecentreerd is rond elektromagneten en ondergrondse laboratoria. Op de vijf spoelen draaien daarom ook allemaal wetenschappelijke meetinstrumenten rondt, op de achtergrond zie je een verlaten laboratorium met overal draden die uitsteken.

Inzet en winlijnen

Attraction is een simpel spel, een eigenschap die het niet saai maken, in tegenstelling juist interessanter want er is enkel jij en jouw winst waar je over hoeft na te denken, er is niks dat je afleidt. Gespeeld met vijf spoelen en tien winlijnen brengt Attraction je meer dan genoeg actie om je online verlangens te voldoen. Met zijn makkelijk inzet systeem kan je elke ronde je inzet veranderen alsook de waarde van je munten. Dit wil zeggen dat je al kan spelen vanaf tien cent maar voor zij die de vette buit najagen ligt het maximum op honderd.

Bonusfuncties en free spins op Attraction gokkast

Als kers op de taart is er een bonusfunctie. Bij de magneetfunctie komt op spoelen drie, vier of vijf een magneet als er dan een joker landt op de spoel waar de magneet zit verandert die de joker in een plakkende en krijg je een gratis beurt. Deze joker blijft dan op zijn positie totdat er geen nieuwe jokers meer worden gerold op de spoel waar de magneet zit. Na een extra beurt komen er ook nog twee extra magneten aan de zijkant tevoorschijn die de kans op nieuwe plakkende jokers en extra beurten alleen maar verhogen! Zolang je dus nieuwe jokers krijgt blijf je bezig. Zit je in een goede flow dan is de potentie voor fantastische prijzen enorm reëel.