Arabian Nights

Arabian Nights is al een klassieker in de online casino’s van NetEnt vanaf 2005 en heeft sindsdien de harten weten te veroveren van online gokkast liefhebbers over de hele wereld. Het snelle spel zal je hart ongetwijfeld meerdere keren harder laten bonken wanneer je een fantastische winst binnen haalt. Niet alleen de centrale spel ervaring is heel goed, ook de randvoorwaarden er om heen zorgen er voor dat je het maximale haalt uit jouw online tijd. Zo is het Arbische thema mooi weergegeven in een strakke, cartoonachtige tekenstijl en zijn de geluidseffecten niet achter gebleven. Arabian Nights is een progressieve gokkast, zowel wereldwijd als lokaal, dit wil zeggen dat elke beurt die je speelt bijdraagt aan een centrale jackpot wat fantastisch is want de jackpotten van Arabian Nights zijn geen lachertje.

Inzet en winlijnen

Arabian Nights is een zeer simpele doch spannende online gokkast en dat reflecteert in zijn winlijnen en inzet mogelijkheden. Je hebt elke ronde de optie om de waarde van de muntjes aan te passen, dit gaat super gemakkelijk door op de Coin Value knop te duwen. Deze online gokkast heeft maar één inzetniveau. Afhankelijk van de waarde van de munten heb je een inzet van 0.50 tot 5 euro. Zet je het maximale in dan heb je een kans om de gigantische jack pot te winnen, ééntje die kan oplopen tot wel 4.8 Miljoen euro. Het spel hanteert een overzichtelijke tien winlijnen waarop je drie of meer dezelfde symbolen moet rollen voor een winst.

Bonusfuncties en free spins op Arabian Nights gokkast

Naast de normale symbolen heb je ook nog de kans om de joker te rollen, het teken van een Arabische man. De joker vervolledigt automatische een onvolledige winlijn. Het is een online gokkast die geen speciale bonusfunctie of minigame heeft. In het geval van Arabian Nights is het ook niet nodig er is meer dan genoeg spanning en vermaak in het reguliere spel en ede uitbetalingen zijn van een even hoog niveau, om dan nog te zwijgen over de vette jackpot die op je wacht.