Super Joker gokkast

Super Joker is een gokkast waar van alles wordt gecombineerd. Er is een leuke topgame met een uitdagende basisgame en daarbij is er nog kop-of-munt en een mystery prijs die varieert per hoeveelheid gedraaide jokers. Kortom er is veel te beleven bij Super Joker en dit is dan ook een zeer gewilde gokkast bij veel spelers. De speellijnen verschillen vaak naarmate je inzet hoger wordt en dit vergroot je kansen op prijzen ook nog eens aanzienlijk.

Inzetten en aantal lijnen

De inzetten verschillen heel erg per spel en ze kunnen door de speler zelf constant worden verandert. De eerste keuze is bij de basisgame of je daar doorgaat of niet. Kies je hiervoor dan mag je met een credit al draaien bij de gokkast. De winst die je hier behaalt kan je vervolgens weer veder gebruiken in de topgame. De topgame is verschillend en wordt gedeeltelijk ook gespeeld in de basisgame.

Dat houdt in dat de basisgame wordt uitgebreid naarmate je je inzet verhoogt naar vijf of tien credits. Bij een inzet van een credit maak je gebruik van een speellijn terwijl je bij vijf credits al naar drie gaat. Bij vier credits krijg je een extra rij erbij en krijg je hier dus ook nog eens meer speellijnen. Bij een inzet van twintig credits wordt de slot van de topgame pas vrijgespeeld. Dit zijn nog eens vier rijen waar je op kan spelen.

Extra opties op Super Joker gokkast

De extra opties van Super Joker bestaan voornamelijk uit het feit dat er kris kras wordt gespeeld om de prijzen en de symbolen dus niet naast elkaar hoeven te staan. Dan zijn er ook nog eens jokers in het spel die je een mystery prijs garanderen die veranderen naarmate je meer of minder jokers krijgt. Ook is er een kop-of-munt functie waar je je winst mee kan verdubbelen of kan laten verdwijnen. Je kan hier altijd gebruik van maken wanneer je een prijs hebt.