Hot City

Hot city transporteert je naar het rijke wereldje in New York waar mooie vrouwen, geld en glamour de dagelijkse orde van de dag uitmaken. Deze glamoureuze online gokkast wordt geleverd door Net Entertainment. Een bedrijf dat al twintig jaar ervaring heeft opgedaan in het faciliteren van online spelen. Met Hot city ben je verzekerd van uren lang speelplezier, snelle actie en mooie resultaten om te laten zien voor je doorgebrachte tijd.

 
De symbolen die Hot city heeft zijn mooie vrouwen met luxueuze sieraden. Een auto voor een net getrouwd koppel, een merk handtas, een smartphone en een verlovingsring kortom alles wat een vrouwelijke jetsetter nodig heeft in deze moderne tijd. Een mooie artstyle en leuke geluidseffecten helpen je verder in de fantasie. En slepen je als het ware het spel in. Wordt al dat gefeest en die glamoureuze leefstijl je even iets te veel dan kan je altijd terugvallen op de auto plasy functie die jouw taken overneemt terwijl jij uitrust. Met een druk op de knop kan je het weer overnemen.

Inzet en winlijnen

Hot city geeft je de keuze uit vijfentwintig winlijnen en een inzet interval van één cent tot en met vijftig euro. Al deze waarden kunnen bijzonder gemakkelijk aangepast worden via de knoppen aan het onderkant van het scherm. Je kan enkel winnen op een winlijn die door jou wordt uitgekozen.

Bonusfuncties en free spins op Hot City gokkast

Hot city is een online gokkast die bijzonder lucratieve bonusfunctie biedt. Te beginnen is er een joker die gebruikt kan worden om incomplete winlijnen te vervolledigen, dit kan niet bij Scatters of bonus symbolen. Dit komt fantastisch goed uit want het stelt de speler in staat vrij consistent te laten winnen. Drie of meer Scatter symbolen geven hele mooie bonussen aan de je inzet en je krijgt er ook nog gratis rondes van. Drie Scatters geeft een vervijfvoudiging van je inzet en tien gratis rondes. Deze waarden kunnen oplopen tot een vermenigvuldiging van 250 keer en dertig gratis rondes. Wanneer je deze bonusfunctie hebt bereikt zit je gebakken qua mooie winsten.