Avalon gokkast

Avalon is een spannende en mooi uitgewerkte online gokkast waar je geheid aan verslingerd raakt. Volgens de mythe is Avalon de plek waar excalibur gemaakt was en waar koning Arthur herstelde na een veldslag. In ieder geval vormt het nevelige eiland een perfecte achtergrond voor deze online gokkast. Ben jij een fan van de stoere verhalen over koning Arthur, Merlijn en de ridders van de ronde tafel? Dan is deze online gokkast boordevol met speelplezier en snelle actie echt iets voor jou. Avalon is gemaakt door het bedrijf Microgaming, een bedrijf met enorm veel ervaring in het maken van fantastische gokkasten. Om volledig in de middeleeuwse stijl te blijven behoren de aas, koning, dame, boer samen met andere typische relikwieën zoals goud, juwelen, bekers en kronen tot de mogelijke symbolen die je kan rollen op de vijf verticale spoelen.

Inzetmogelijkheden en winlijnen

Avalon heeft maar liefst twintig winlijnen wat fantastisch is wil je consistent winnen en een mooie buit verzamelen. Wanneer je gokt kan je kiezen uit denominaties van 0.01 en 0.50 cent om te wedden op één enkele winnende lijn met twintig lijnen in totaal Per lijn kan je maximaal tien munten inzetten. Avalon biedt ook de optie om je winst te verdubbelen of te verviervoudigen, dit kan je doen door op de gamble knop te drukken en of de juiste kleur of het type te raden van een een onbekende kaart.

Bonusfuncties op Avalon gokkast

De dame van het meer is de toegang tot Avalon’s bonusfunctie. Rol je drie of meer van deze symbolen dan krijg je twaalf gratis beurten in de bonus rondes. Gedurende deze rondes komt er een tweede joker tevoorschijn, de schatkist. De eerste joker, het Avalon symbool is dan ook nog beschikbaar. De joker kan elke winlijn vervolledigen en daarom is de deze combinatie van twee jokers zo gunstig voor de speler want het zorgt ervoor dat het extreem makkelijk is om tijdens deze bonusfunctie flink te scoren. Avalon is een simpele online gokkast maar zijn charme is overduidelijk en zijn simpliciteit verhult een mooi vermogen tot hoge winsten.