Octopays gokkast

Met Octopays heeft het excellente software team van Microgaming weer goed werk geleverd. Deze spannende en leuke online gokkast heeft alles wat vereist is om vele spelers van over de hele wereld eindeloos te vermaken. Deze gokkast is uitgevoerd in een onderwater thema met onze vriend de octopus in de hoofdrol. Octopays is heeft een indrukwekkende soundtrack die je rustig laat wanen dat je onderwater bent. Er is voor elke soort speler iets, voor zij die even rustig aan willen doen en ontsnappen van de wereld en voor zij die op zijn naar de hoogste winst en spannende actie. Om een winst te vangen volstaat een serie van dezelfde symbolen over een aaneengesloten rij van drie of meer spoelen. De logo’s bestaan uit afbeeldingen van een selectie onderwater dieren zoals onder andere een octopus, een haai, zeeschildpadden en zeemonsters. Octopays hanteert een 243 combinatie systeem en heeft vijf spoelen, het mooie hiervan is dat je altijd een hoge kans hebt op een winst en verder ook niet moeilijk hoeft te doen over het beheren van je geselecteerde winlijnen.

Inzetmogelijkheden en winlijnen

De waarde van de munten kunnen variëren tussen één tot vijftig cent en de maximale inzet is driehonderd munten. Dit lijkt misschien niet heel veel maar de maximale winst kan een aardig bedrag aantikken. Zoals hierboven al gezegd is hanteert Octopays een 243 systeem, dit wil zeggen dat alle mogelijke winlijnen geaccepteerd zijn en het verloop van het spel veel makkelijker is. Op deze manier ben je niet zoveel moeite kwijt aan het managen van de winlijnen en is er meer tijd om te genieten van het spel.

Bonusfuncties op Octopays gokkast

Wanneer je op spoel twee en vier een baby octopus krijgt gaat de kraken bonusfunctie van start. Op dat moment krijg je gratis twaalf beurten waarin je winsten verdubbeld worden. De baby octopus doet ook dienst als joker en tijdens de bonusfunctie komt er zelfs een tweede joker bij, het symbool van de Kraken. Deze bonusfuncties zijn natuurlijk fantastisch wanneer je opzoek bent naar mooie winsten en zijn net die extra toets die het spel zo leuk en interessant maakt!