Red Devil gokkast

Een spel dat weggelegd is voor de echte waaghals. Red Devil haalt het beste in je naar boven en is bovendien erg spannend. Het spel is opgebouwd zoals de bekende fruitmachines maar heeft toevoegingen zoals onbekende prijzen. Deze prijzen kan je vrijspelen wanneer je drie duivels draait. Daarnaast zijn er nog meerdere speellijnen en wordt er ook kris kras gespeeld waardoor het spel een extra dimensie krijgt en erg spannend wordt. Het spel is zo opgezet dat je met de basis kennis van gokkasten goed uit de voeten kan en snel door hebt hoe het spel in elkaar steekt. Voor spelers die dit lastig vinden is het zelfs nog mogelijk om gratis te spelen.

Geldinleg en speellijnen

Je kan geld inleggen bij Red Devil en deze vervolgens converteren tot credits. Deze credits zijn op hun beurt weer in te zetten in de gokkast. Credits kosten tien cent en je kan je eventuele winst pas terug krijgen wanneer deze de tien euro overstijgt. Er zijn drie basis rijen bij Red Devil en daarnaast is er nog een vierde rij die bespeelbaar is wanneer je voor top game kiest. Deze vierde rij vergroot je win kansen en maakt het spel veel leuker en aantrekkelijker.

Extra opties Red Devil gokkast

Bij de Red Devil gokkast is het spel vrijwel gelijk aan de gebruikelijke gokkasten. Je speelt er met drie rijen en afhankelijk van je inzet speel je met een of met meerdere rijen tegelijkertijd. Toch is er nog een verrassende toevoeging en wel die in de vorm van een geheime prijs. Deze zogenaamde “mystery price” is vrij te spelen wanneer je drie keer een duivel draait bij de gokkast. Deze duivel levert je een prijs op van twee tot honderd credits. Daarnaast krijg je bij het spelen van een “top game” zelfs 4 tot 200 credits bij het spinnen van drie duivels. Top game is wanneer je speelt met het vierde rad.