Reelmagic gokkast

Voor de ervaren gokkast speler is Reelmagic zeker een uitkomst. Deze gokkast is zo gemaakt dat je rustig kan spelen met enkele credits als inzet. Maar daarnaast is er ook de mogelijkheid om top game te spelen waardoor je als het ware twee spellen in een speelt. Dit is uitdagender en leuker om te spelen voor iedereen maar met name voor de spelers die al wat langer mee gaan achter de gokkasten. Bij Reelmagic kan je uren achter elkaar door spelen zonder je ook maar een moment te vervelen.

Geldinleg en speellijnen

Het inleggen van geld gaat zoals bij elk andere spel. Je moet zorgen dat je geld op je account hebt staan en hier kan je vervolgens credits mee kopen. Deze credits zijn dan in te zetten bij de gokkast. Je krijgt ook uitbetaalt in credits en wanneer deze de tien euro overstijgen kan je het geld innen. De speellijnen van het spel verschillen omdat je het normale spel en het top spel kan spelen. Zo kan je het standaard spel spelen waar je in horizontale, diagonale en verticale lijnen speelt en het top spel waar maar een enkele horizontale lijn is.

Extra opties Reelmagic gokkast

Het leuke aan Reelmagic is dat je kan kiezen om te spelen met 1 credit maar dat je ook kan spelen met 4, 8, 12 of 16 credits om het spel wat uitdagender te maken en meer geld te winnen. Om met meer credits te mogen spelen moet je wel meedoen met het top game. Hier is maar een enkele rij en is het dus simpel om te zien of je gewonnen hebt. Het is naast de top game ook nog eens mogelijk om je inzet te verdubbelen. Je dient dan op de gamble of gok knop te drukken. Hiermee geef je aan dat je wel een gokje zou willen wagen en alles of niets wil spelen. Zo kan je je winst dus makkelijk verdubbelen maar ook verspelen. Deze toevoeging houdt het spel extra spannend.