Runner Unlimited gokkast

Er zijn talloze varianten te bedenken op de welbekende gokkasten. Runner unlimited geef hier weer een nieuwe kijk op en brengt een verfrissende maar toch weer unieke speelmanier. De vloeiende overgangen van het basis spel naar de uitgebreide en winstgevende extra spellen maken het een zeer leuk maar bovenal spannend spel. Om echt een serieuze kans te maken op mooie prijzen is het van belang dat je het spel goed doorhebt en weet waar de kansen liggen. Alleen op deze manier kan je gericht gokken en hopen op mooie prijzen.

Geldinleg en speellijnen

Om mee te kunnen spelen bij Runner Unlimited moet je credits kopen. Deze credits zijn te koop met het geld dat op je account staat. Het is dus ook zeer voordelig om een account aan te maken. Je bent dan minder tijd kwijt aan het kopen van credits en eventuele overblijfselen van eerdere spellen blijven bewaard zodat je later kan doorspelen met dezelfde credits. Er zijn bij Runner Unlimited verschillende speellijnen. Die je kan bespelen en de keuze wordt geheel aan jou gegeven. Afhankelijk van je inzet kan je kiezen tussen een van de drie (horizontale, diagonale of verticale) lijnen. Bij het draaien van een diagonale lijn krijg je ook nog eens de optie tot het gebruiken van de vierde rij.

Extra opties Runner Unlimited gokkast

Runner Unlimited geeft een verfrissende mix tussen het standaard gokspel en extra uitdaging zoals het bespelen van een vierde rij en het spelen in een top game. Deze vierde rij kan je vrijspelen. Wanneer je binnen de eerste drie een diagonale ofwel schuine lijn draait. Deze functie wordt alleen geactiveerd wanneer er tien of meer credits zijn ingezet. Naast deze geweldige vierde rij is er ook nog een top game. Waar automatisch naar wordt overgeschakeld wanneer je vier of meer credits hebt verzameld in de top meter. Hier krijg je dan een vijfde rij waar je nog eens vijf of tien credits kan inzetten. Het inzet level wordt automatisch gekozen afhankelijk van de hoeveelheid. Die je gewonnen hebt maar je kan ook zelf beslissen hoeveel dit moet zijn.