Running Wild gokkast

Wederom een spannende en verruimende gokkast. Running Wild geeft een nieuw speelvariant op de talloze bestaande gokkasten. Het is nu mogelijk om meer opties te combineren en te zorgen voor een completere beleving. Running Wild laat je jokers, extra rijen en top games combineren om zo tot de ultieme beleving te komen. Het spel is zo opgezet dat je snel kan wisselen van zowel inzet als spelsituatie zodat je constant je strategie kan aanpassen op weg naar een mooie winst. Het duurt even voordat je het spel door hebt maar dan is het een zeer leuk en uitdagend spel waar je je uren mee kan bezig houden.

Geldinleg en speellijnen

Om mee te spelen is het vereist dat je een aantal credits hebt. Deze credits zijn te koop met het geld dat je op je account hebt staan. Het is dan ook belangrijk dat je genoeg geld op je account hebt staan zodat je constant kan blijven doorspelen als je dat zou willen. Het basisspel heeft enkel drie rijen die in alle kanten gebruikt kunnen worden, zowel recht als kris kras. De top game daarentegen heeft vier rijen die allen ook kris kras en recht kunnen worden gebruikt. Dat betekent dat je bij je top game een veel grotere kans hebt om te winnen.

Extra opties Running Wild gokkast

Om het spel meer body te geven zijn er bij Running Wild enkele extra opties toegevoegd. Hiermee is het spel completer en leuker om te spelen. Een van de extra opties is het BAR logo in de derde rij van het basisspel. Deze fungeert als een joker en kan elke gewenste vorm aannemen om je combinatie compleet te maken. Naast deze joker is er nog eens de topgame waar je met vier rijen en kris kras kan spelen. De winst die je maakt kan je gebruiken in deze topgame en hier kan je dan een spel spelen met een grotere win kans.