Egyptian Heroes

Egyptian Heroes is een super mooie online gokkast met een voortreffelijke kans op uitbetaling. Deze gokkast van bedrijf Net Entertainment neemt je mee naar het oude Egypte. Deze online gokkast heeft vijf spoelen en een vrij solide aantal winlijnen, namelijk twintig. De Egyptenaren hechtten vanuit hun geloof veel waarde aan hoeveelheden. Een eigenschap die deze online gokkast van Net Entertainment stellig heeft overgenomen want de hoeveelheden die je hier kan winnen, daar zouden de Egyptische goden blij mee zijn. Het is geen verrassing om een aantal typisch Egyptische afbeeldingen voorbij rollen zoals mummies. Een sfinx en een verzameling verschillende standbeelden daarnaast ontbreken de standaard aas, koning, vrouw, boer, tien zeker niet.

Inzet en winlijnen

Egyptian Heroes bezit twintig winlijnen met een minimum inzet van 0.20 en een maximum van honderd. Egyptian Heroes is een online gokkast die medium tot hoog is qua actieniveau wat betekent dat er eigenlijk altijd iets spannends gebeurt. Zoals met bijna alle kasten van NetEnt is er immer de optie om je inzet en waarde van de munten aan te passen. Dit kan zelfs zeer makkelijk zodat niks je in de weg staat van maximaal genieten van dit spel. Het enige wat je moet doen om te winnen is namelijk hoog inzetten en drie dezelfde symbolen opeenvolgend op je winlijn krijgen. Het is belangrijk om te onthouden dat de winsten van links naar rechts worden uitbetaald.

Bonusfuncties en free spins op Egyptian Heroes gokkast

De piramide bij de Egyptian Heroes gokkast is de joker in dit spel. Deze kan de plek nemen van een ontbrekend plaatje in een sequentie zodat er toch een winnende lijn wordt gemaakt. Zodoende is het een prettige manier om je winsten te vergroten. Verder is de gouden winlijn ook een goede bonusfunctie. Voor elke ronde wordt willekeurig een lijn gekozen die dan tot wel tot wel vijf keer zo veel meer uit betaalt. Rol je dire of meer tombes van een farao dan start de gratis ronde bonusfunctie waarbij je tien gratis beurten krijgt en de derde spoel wordt dan één grote joker waardoor de kansen om te winnen alleen maar omhoog gaan.