Dragon Island

De Dragon Island gokkast. Deze epische online gokkast gemaakt door het expertisevolle bedrijf Net Entertainment. Het roept de krachten van de draken aan om jou een fantastische gokervaring vol spannende winsten te geven. Gecentreerd rond de mythische wereld van de draken op een mystiek eiland is het geen verrassing dat deze online gokkast op zijn spoelen mooi uitgewerkte plaatjes van draken geeft staan. Het is één van de eerste gokkasten van Net entertainment die de Win both Ways functie heeft, iets waar later nog op terug gekomen wordt.

Inzet en winlijnen

Deze online gokkast heeft twintig winlijnen en vijf spoelen. Een fijne combinatie voor zij die graag consistent willen winnen. Het is wel zo dat je voordat je de ronde begint een aantallijnen moet selecteren want enkel winnende combinaties op een actieve lijn betalen uit. De speler heeft volledige controle over zijn inzet en de waarde van de muntjes. Met de win booth ways functie aan zet je automatisch twee keer zoveel in. Maar in ruil daarvoor krijg je de kans om te winnen van zowel rechts naar links als van links naar rechts.

Alsof dat niet genoeg is krijg je ook de kans de gouden joker te vinden. Enkel wanneer win both ways aanstaat, in de vorm van een gouden draak. Als je deze joker in een winnende lijn krijgt vermenigvuldig je de winst met een getal tussen de twee en de acht. Hele gave winsten zijn op die manier te behalen.

Bonusfuncties en free spins op Dragon Island gokkast

Naast de reguliere logo’s op de Dragon Island gokkast zijn er drie andere. De joker, de gouden joker en de scatter in de vorm van een uitbarstende vulkaan. Bij drie of meer vulkaan symbolen op het veld kom je iin de bonusfunctie waarbij je gratis beurten krijgt. Een verbazingwekkende hoeveelheid van twintig gratis beurten om precies te zijn. Wat het nog spannender maakt is het feit dat bij elke gratis beurt op een willekeurige spoel, een plakkende joker komt die de hele spoel in beslag neemt. Voor nog meer kans om te winnen. Tijdens deze rondes is het mogelijk om de gouden draak te vinden en om meer gratis rondes te verdienen. Alles nodig voor gigantische uitbetalingen.