Disco Spins

De Disco Spins Gokkast. Gebaseerd op het mooi tijdperk van de jaren zeventig brengt dit spel ons naar de era van de Disco. Je bevindt je namelijk in een disco club, alle druk dansende mensen op de spoelen dragen disco pakken met hoge schoenen en omhoog gezette kragen ook draaien er discoclub attributen in rond zoals de discobal die dienst doet als het scattter symbool. De fel gekleurde achtergronden van alle figuren vormen een typische dansvloer op het speelveld zoals je die ook ziet in Saturday Night Fever. Zo één waarbij de vloer van onderen verlicht wordt. Disco Spins heeft vijf spoelen met twintig winlijnen. Qua lay-out en organisatie zit Disco Spins uitstekend in elkaar, alles is direct duidelijk. Is dit niet zo dan is er altijd nog het paytable menu om je te helpen.

Inzet en winlijnen

Met een inzet tussen de 0.20 en de 200 euro per ronde zit elke soort speler goed bij Disco Spins. Een indrukwekkend feit dat niet elke online gokkast waar kan maken maar Disco Spins doet het. Of je nu zin het in een rustig avondje genieten of dat je een adrenaline junkie op zoek naar de beste winsten. Disco Spins heeft het allemaal. Deze gokkast geeft je de mogelijkheid je inzet en waarde van de munten elke ronde aan te passen, dit kan je zelfs heel gemakkelijk doen zonder al te veel gedoe, één druk op de knop is genoeg.

Bonusfuncties en free spins op Disco Spins gokkast

Bij de Disco Spins gokkast loont het enorm om de bonusfuncties te bereiken. Omdat je dan toegang krijgt tot de vetste winsten. Gooi je meer dan drie scatters dan krijg je toegang tot de bonusfunctie. Deze scatters zijn enkel beschikbaar op de laatste drie spoelen. Is het gelukt dan krijg je de keuze tussen de free spins functie of de disco spins functie, bij de eerste krijg je vijftien gratis rondes aan drie keer de winst en de mogelijkheid om meer rondes te verdienen door meer scatters te rollen, bij de tweede krijg je tien gratis rondes maar de spoelen bevatten dan alleen dansers en scatter symbolen zodat je veel meer kans maakt om te winnen