Mermaid Millions gokkast

Wanneer je de super leuke online gokkast, Mermaid Millions kiest voor je online vermaak zal je het niet berouwen. Deze gokkast staat garant voor uren lang speelplezier en veel spannende rondes. Niet heel verrassend draait dit spel om onderwater mythologie en daarom kan je plaatjes van zeemeerminnen, parels, schatten en veel meer verwachten. Dit alles onder begeleiding van een aangename muziek en omkaderd door een prachtige en kleurvolle onderzeese artstyle die doet denken aan de adembenemende koraalriffen van het great barrier reef.

Inzetmogelijkheden en winlijnen

Mermaid Millions is een online gokkast met vijf spoelen waarop prachtig geïllustreerde symbolen ronddraaien. Dit gekoppeld aan het feit dat dit spel een solide vijftien winlijnen heeft maakt het een hele fijne kast. Je kan een winst verkrijgen door drie of mee van dezelfde symbolen te rollen op een winlijn die jij het geselecteerd. Je moet van te voren dus wel kiezen welke winlijnen gebruikt worden. Je kan per beurt maximaal vijfenzeventig munten inzetten, een relatief klein bedrag dus maar met een beetje geluk zijn er wel hele mooie winsten te behalen. De keuze over de hoogte van het ingezette bedrag ligt compleet bij de speler zelf en je staat altijd vrij je inzet te veranderen.

Bonusfuncties op Mermaid Millions gokkast

Mermaid Millions heeft een paar leuke bonusfuncties die het spel nog spannender maken en die het toelaten mooie jackpots te winnen. Deze functies zijn een toegevoegde waarde die veel bijdragen aan het spelplezier. Het plaatje van Neptunus, de Griekse god van de zee doet dienst als de joker en kan zodoende de plek innemen van een ontbrekend symbool in een winnende lijn, het rollen van Neptunus is dus een uitzonderlijk goede manier om grote winsten binnen te halen. Rol je drie of meer schatkisten dan start de schatkisten bonusspel, hier krijg je de mooie gelegenheid om veel munten te verzamelen. Rol je drie of meer zeemeerminnen dan start er ook een bonusspel. Je krijgt tien gratis beurten en al je winsten worden maal drie gedaan. Kortom, de bonusfuncties van Mermaid Millions zijn zeker de moeite waard