Bust the Bank gokkast

Bust the bank is een klassieker van het bekende bedrijf Microgaming, een bedrijf dat er al bij was sinds de opkomst van online casino’s. Online gokkasten van Microgaming zijn overal te vinden en staan garant voor vele uren speelplezier, spannende actie en fantastische jackpots. Bust the bank is gecentreerd rond het thema van bankrovers. Het is dan ook geen verrassing om een aardige collectie van boeven, politie agenten, bommen, honden, banken en vluchtauto’s te vinden op de vijf spoelen. Al die symbolen zijn uitgevoerd in een grappige cartoon style die het thema perfect complementeert. Het is een enorm meeslepende online gokkast waar genoeg in gebeurt om je voor langere tijd geboeid te houden, zo is de achtergrond niet te afleidend en wanneer je wint bewegen sommige symbolen wat het spel langer vers houdt.

Inzetmogelijkheden en winlijnen

De gokkast hanteert een 243 winlijn systeem, dit wil zeggen dat er maar liefst 243 manieren zijn om te winnen wat fantastisch is voor de spelers die op zoek zijn naar die grote winst waar iedereen van droomt. Nu is elke volgorde van dezelfde symbolen van links naar rechts al genoeg om te winnen, hetgeen enorm voordelig is voor de speler.

Bonusfuncties op Bust the Bank gokkast

De bonusfuncties van Bust the Bank zijn enorm entertainend en helpen je heel erg goed in het vergaren van een mooie winst. Zo is er de kluisbonus, wanneer die in spoel één en vijf komt gaat hij open en krijg je gratis munten, wanneer die kluis landt komen er munten uit rollen en nemen ze de munt waarde aan van de symbolen er onder over. Alsof dat niet genoeg is heeft Bust the Bank ook een Piggy Bank bonus wanneer het varkentje op spoel drie komt kan je er op klikken om een munten bonus te ontvangen en die kan flink oplopen. Verder is er de scatter bom. Rol je er drie, vier of vijf dan start de bonusfunctie en krijg je acht gratis beurten waarin je gigantische bedragen kan winnen zeker wanneer je weet dat de eerste en laatste spoel volledig een joker wordt waardoor je super gemakkelijk kan winnen.