Thrill Spin Videoslot

Thrill Spin

Deze door NetEnt gemaakte gokkast thrill spin videoslot blinkt uit in betrouwbaarheid en kwaliteit. Ook heeft deze gokkast een unieke feature, namelijk het feit dat je al winst maakt door 2 gelijke symbolen te hebben op een actieve winlijn. Bij de meeste gokkasten zijn dit er 3, dus je zou kunnen zeggen dat de kans op het maken van winnende combinaties een stuk groter is! Echter valt dit te betwijfelen, als je kijkt naar het theoretische uitbetalingspercentage van deze gokkast. Deze is namelijk 95.9%. Dit is relatief niet heel erg hoog, er zijn een groot aantal online gokkasten waar dit percentage hoger is. Natuurlijk scheelt het niet veel, een half procent misschien, dus het is niet zo een heel groot probleem.

 

Inzet en winlijnen op de thrill spin videoslot

De gokkast Thrill Spin bestaat uit 5 rollen en 3 rijen. Je speelt dus met 15 symbolen per keer. Het is de bedoeling dat je een zo groot mogelijke combinatie maakt, op een actieve winlijn. Hoe groter de combinatie, hoe meer munten je wint. Je speelt deze gokkast met 15 actieve winlijnen. Deze winlijnen zijn door jou te deactiveren, zodat je ook kunt spelen met bijvoorbeeld maar 1 actieve winlijn. Dit zou resulteren in een lagere inzet per ronde, maar ook een lagere kans op het behalen van winst. We raden iedereen aan om een aantal rondes gratis te spelen, zodat ze kunnen wennen aan de manier van inzetten. Je hebt namelijk pas echt door hoeveel geld je kunt winnen of verliezen als je het een keer met eigen ogen hebt gezien. Als je gratis speelt gebeurt dit gelukkig met fictief geld, en niet met je eigen geld. De inzet kan overigens variëren van minimaal 1 cent per ronde tot maximaal 37,50 euro per ronde. De inzet bepaal je door het aantal munten en de waarde van de munten te bepalen.

Bonusfuncties en free spins op Thrill Spin gokkast

Bij Thrill Spin kun je spelen met wildsymbolen en scattersymbolen. Wildsymbolen zijn een soort jokers. Ze kunnen grote winsten opleveren. Scattersymbolen zorgen voor free spins, ook deze zijn erg handig.