Robin hood

NetEnt heeft met de gokkast Robin Hood wederom een uitstekend product afgeleverd. Robin Hood is een gokkast met een aantal leuke features, en ziet er erg goed uit. De gokkasten van NetEnt zijn overigens meestal van hoge kwaliteit. Je zult niet vaak een gokkast van NetEnt tegenkomen die niet goed werkt. Ook kun je zien dat NetEnt veel tijd besteedt aan het uitdenken en uitwerken van een mooi thema. Deze gokkast is gebaseerd op Robin Hood, en dat zie je in de symbolen en hoor je duidelijk in de muziek.

 

Inzet en winlijnen

Robin Hood is een gokkast die je kunt spelen met 20 actieve winlijnen. Deze winlijnen zijn door jou niet te activeren of te deactiveren. Op zich is dit niet een slecht iets, omdat je voor het behalen van winst toch moet spelen met een zo groot mogelijk aantal actieve winlijnen. Je wint namelijk alleen bij het maken van combinaties op actieve winlijnen. Bij Robin Hood is dit aantal dus 20. Dit houdt in dat je altijd minimaal 20 munten per keer moet inzetten. Het aantal munten per actieve winlijn kan je laten oplopen van 1 tot 10. Je kunt dus spelen met maximaal 200 munten per ronde. Doordat de muntwaarde ook nog eens kan worden bepaald, kan je de inzet laten oplopen tot maximaal 100 euro per ronde!

Bonusfuncties en free spins op Mythic Maiden gokkast

Bij Robin Hood komen wildsymbolen en scattersymbolen voor. Echter is er ook nog een andere leuke functie bij Robin Hood. Deze heet de “shifting reels”. Deze functie zorgt ervoor dat je, na elke winnende combinatie, een soort free spin krijgt. De rijen worden allemaal 1 keer naar rechts opgeschoven, en op de eerste rij komen 3 nieuwe symbolen. Bovendien wordt bij elke winnende combinatie de multiplier verhoogd tot maximaal 5x! Je zult wel snappen dat je hierdoor heel erg veel winst zou kunnen maken. Bovendien is het erg leuk en goed voor de spanning. Al me al is er dus genoeg te beleven tijdens een spelletje Robin Hood. Veel leuke functies en bovendien een uitstekende kans op veel winst. Zeker het uitproberen waard!