Mythic Maiden

Mythic Maiden is een hele mooie gokkast, die is gemaakt door NetEnt. In deze mooie gokkast kun je naar hartenlust je geld inzetten. Maar omdat de gokkast zo leuk is, kun je je ook vermaken door gratis te spelen! Dit is namelijk mogelijk, voor alle gokkasten die NetEnt maakt. De optie om gratis te spelen is voor iedereen beschikbaar, en kan zo vaak en zo lang als je wil worden gebruikt. Gratis spelen is erg handig voor beginnende spelers. Ook gevorderdere spelers maken echter gebruik van de functie, omdat ze op deze manier een soort strategie kunnen ontwikkelen. We raden de spelers dan ook altijd aan om, voordat ze op een nieuwe gokkast geld inzetten, een aantal rondes gratis te spelen.

 

Inzet en winlijnen

Dan nu iets meer informatie over de gokkast Mythic Maiden zelf. De gokkast is gemaakt met een zombie thema, en dit thema is mooi uitgewerkt. Er zijn 5 rollen en 3 rijen op deze gokkast, zoals je wel vaker ziet. Je speelt met een maximum van 30 winlijnen. Winlijnen zijn belangrijk voor een gokkast, omdat deze bepalen of je daadwerkelijk wint of niet. Een combinatie van dezelfde symbolen levert namelijk alleen geld op, als ze voorkomen op een actieve winlijn. Je kunt de winlijnen activeren of deactiveren. Je zet geld in per actieve winlijn. Door de muntwaarde en het aantal munten per actieve winlijn aan te passen, kun je spelen met minimaal 1 cent per ronde en maximaal 150 euro per ronde.

Bonusfuncties en free spins op Mythic Maiden gokkast

Bij Mythic Maiden kun je wildsymbolen en scattersymbolen krijgen op de rollen. Wildsymbolen kun je vergelijken met jokers. Als je een wildsymbool krijgt op een winnende combinatie, zal het wildsymbool hetzelfde symbool worden als het symbool van de combinatie. Op deze manier wordt de winst vergroot. Scattersymbolen kunnen free spins opleveren. Bij 3 scattersymbolen op de rollen ontvang je 15 free spins! De winsten die je maakt gedurende deze free spins worden vermenigvuldigd met een multiplier. Hoe meer scattersymbolen, hoe hoger de multiplier! Door deze leuke opties en het mooie thema raden we iedereen aan om een keer een gokje te wagen op de gokkast Mythic Maiden, je zult niet worden teleurgesteld!