South Park

De gokkast South Park is gemaakt door NetEnt. Het thema van deze gokkast is gelijk duidelijk, de animatieserie South Park. De 4 jonge vrienden zijn veelvuldig terug te vinden op deze mooie gokkast. Voor de fans van South Park is dit geweldig. Je kunt spelen op een gokkast en tegelijk genieten van de mooie tv serie. Met een theoretisch uitbetalingspercentage van 96.7% is de gokkast ook nog eens relatief zeer winstgevend! Voeg hierbij dan ook nog de mooie bonusgames en andere leuke features en je zult wel snappen dat de gokkast South Park een groot succes is!

 

Inzet en winlijnen

Bij de gokkast Southpark speel je met 5 rollen en 3 rijen. Dit komt neer op 15 symbolen op je beeldscherm waarmee winnende combinaties gemaakt moeten worden. Deze winnende combinaties kun je alleen maken op een actieve winlijn. Er zijn 25 winlijnen actief, die je niet kunt uitschakelen. Je zet je geld in per winlijn. Als je speelt met een munt per winlijn en een minimale muntwaarde van 1 cent per munt speel je dus met 25 cent inzet per ronde. Dit kan oplopen tot 125 euro per ronde! Heel veel geld dus, en kijk dan eerst ook goed naar hoeveel geld je inzet per ronde.

Bonusfuncties en free spins op South Park gokkast

Bij de gokkast South Park zijn 4 verschillende bonusgames die je kunt spelen. Een voor elk van de jongens. Je hebt de Kyle bonusgame, de Cartman bonusgame, de Kenny bonusgame en de Stan bonusgame. Alle bonusgames hebben een speciaal doel, dat is afgestemd op wat het best bij de jongens. Zo moet je bij Cartman zoveel mogelijk Hippies doden, moet je Kenny proberen te laten leven, kotst Stan over zijn vriendin heen en zal Kyle zijn broertje schoppen. In de bonusgames kun je free spins en munten verdienen! Wij zijn altijd fan van bonusgames, omdat ze de gokkast een stuk leuker en spannender maken. Mede hierom zijn wij dan ook fan van South Park de gokkast. Het zal niet vaak gebeuren dat je je verveelt tijdens het spelen van de gokkast South Park.