Mega Fortune

De geoefende online gokker heeft waarschijnlijk al weleens gehoord van Mega Fortune. Deze gokkast van NetEnt is namelijk erg populair. Dit komt, naast het mooie thema door het feit dat je 3 progressieve jackpotten kunt winnen bij Mega Fortune. De hoogste jackpot staat op het moment van schrijven op meer dan 2 miljoen euro! Het is dus niet zo gek dat Mega Fortune zo populair is. Het spelen voor een prijs van miljoenen is natuurlijk een grote motivatie voor de meeste spelers.

 

Inzet en winlijnen

Naast de mogelijkheden op het winnen van jackpots kun je ook nog genoeg andere dingen beleven bij het spelen van Mega Fortune. Deze gokkast is namelijk van alle markten thuis. Op de 5 rollen en 3 rijen zie je altijd 15 mooie symbolen. Deze symbolen zijn allemaal gemaakt in het thema van rijkdom. Mooie jachten, champagne en sieraden, je kunt ze allemaal vinden bij deze gokkast. Je speelt bij Mega Fortune met 25 winlijnen. Deze kun je activeren of deactiveren. Hoe meer winlijnen je actief hebt, hoe meer kans je hebt op het maken van winst. Je zet geld in via een winlijn. Ook kun je geld inzetten door middel van het bepalen van de muntwaarde en het aantal munten dat je inzet per winlijn. Deze opties resulteren in een minimum inzet van 1 cent per ronde, tot een maximum inzet van 50 euro per ronde.

Bonusfuncties en free spins op Mega Fortune gokkast

Je kunt bij Mega Fortune spelen met wildsymbolen en scattersymbolen. Wildsymbolen zijn een soort jokers, terwijl scattersymbolen free spins opleveren. Dan zijn de bonussymbolen ook nog erg belangrijk, omdat deze symbolen je de jackpot kunnen laten winnen. Bij 3 bonussymbolen wordt de bonusgame gestart. In deze bonusgame zijn er 3 wielen die je moet draaien. Als je deze zo laat draaien dat ze uitkomen op een Jackpot, ben je heel gelukkig. Naast de jackpot zijn er ook nog genoeg andere prijzen die je kunt winnen in de bonusgame, in de vorm van heel veel munten. Tijdens het spelen van de normale game kun je klikken op “Voorbeeld bonusgame”. Zo kun je de bonusgame alvast uitproberen, zonder dat je daadwerkelijk de bonussymbolen hebt gedraaid.